fredag 18 november 2016

Skrattar bäst som skrattar sist
161118

Så brukar man säga, Men är det så idag.

Vi har hört om Delmon Haffo Moderaternas Digitale kommunikatör, Hans uttalande om att Socialministern var en Hora ledde till omedelbart reaktion och han blev avskedad.

Men Socialministerns uttalande om att Amerikanska män inte borde ha rösträtt för de röstade på Tramp. Det var ett skämt och det var OK. Sa man.


Jag anser inte att man skall kalla andra för Horor, men reaktioner skall vara rimliga. Det kan inte vara så att den ena sidan får skämta hur som helst och den andra, där skall reaktionerna var omedelbara och stenhårda så fort någon tycker det är övertramp.

Det är med den här typen av reaktion som vi bygger ett tyst samhälle. Vad är det för uttalande nästa gång som inte är OK och leder till omedelbar reaktion och slut på tjänsten.

Får man skämta eller det vågar man inte längre. Får man säga något som man är tveksam om, det kan ju också vara fel och leda till att man också får gå.

I ett land med yttrandefrihet där måste man få säga vad man tycker. Vad man tror, Vad man anser. Även om andra kan ta illa vid sig. Och även om det man säger är fel

Blir det galet får andra rätta till det. Och i en sund diskussion får saker redas ut.


Jesus hjälp oss så att vi kan behålla vårt Samhälle med yttrandefrihet, Ett samhälle utan pekpinnar där du är Herre.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar