lördag 15 augusti 2020

Den Andliga världen 28, Gud minns alla ondska i Kyrkan och straffar den

 

Den Andliga världen 28,

Gud minns all ondska i Kyrkan och straffar den

 

All den Ondska som gjorts i den katolska Kyrkans namn ska straffas. Vi har kommit till den punkt när det är slut med Privilegierna, när rannsakans tid är. Och vi ser idag hur Den Katolska kyrkan och också alla andra Kyrkor döms i våra massmedia. Och världens dom är inte nådig.

Upp 18:5 För hennes synder når upp till himmelen och Gud minns hennes onda handlingar.
Upp 18:6 Besvara henne lika och gengälda henne dubbelt, till er del, efter hennes gärningar. Häll i dubbelt åt henne i den bägare i vilken man fyller.
Upp 18:7 Så mycket som hon förhärligar sig och lever i överflöd, så mycket skall ni gengälda henne med plåga och sorg, för i sitt hjärta säger hon, jag sitter som en drottning och jag är inte änka och jag skall absolut inte känna någon sorg.

Det är den här tiden vi lever i idag. Den tid när straffet kommer över den falska Kyrkan, den faller och den har redan fallit. All dess makt har försvunnit. Och vi ser kyrkorna i vårt land. De blir tommare och tommare. Folk köper inte längre deras ord för de vet att det finns så mycket falskhet i kyrkorna idag.

Och när Kyrkorna är fulla av falskhet, då inträffar det groteska, nämligen att vi kommer närmare sanningen när vi lägger ner dem. När de tappar sin makt. Etc.

Men i det läget är det viktigt att inte hela Jesu evangelium. Allt vad Guds frälsning heter kastas ut tillsammans med de falska och fallna kyrkorna. Och vi ser i bibeln när vi kommer till Upp 19 att så är inte fallet utan den Äkte Gudstron ska finnas kvar.

Och att det är så ser vi i Upp 19:6 där vi får höra alla dessa som blivit frälsta bland alla folk och bland alla Hedningar och som har ett mäktigt Evangelium som ropas ut över hela Jorden.

Upp 19:6. Och jag hör som ljudet av en stor folkskara och som ljudet av mycket [många] vatten och som ljudet av en mäktig Åska, som säger: Halleluja, Jesus [Herren] Gud den allsmäktige regerar.
Upp 19:7. Jubla och lovprisa och ge ära till honom, för lammets bröllop kommer och hans brud [kvinna] gör sig i ordning.

Och här i Upp 19:6 är det Jesus som regerar, inte den falska och fallna kyrkan.

Karl Håkan

 


 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar