lördag 29 augusti 2020

Den Andliga världen 42, Världsmakten kastas bort

 

Den Andliga världen 42,

Världsmakten kastas bort

 

Det väldiga världsväldet som skulle behärska hela världen kastas bort. Det här blir det sista Vilddjuret. Genom tiderna har vi haft ett flertal länder och konstellationer som försökt att skaffa sig världsherravälde. Men nu är det slut.

Upp 18:21 Och en stark ängel [budbärare] lyfter [avlägsnar] en sten som en väldig kvarnsten och kastar den i havet och förklarar: På detta sätt, skall Babylon, den väldiga staden, snabbt [våldsamt] kastas och aldrig mer finnas.

Och vi kan se att de här systemen har varit som kvarnstenar. De har malt sönder tillvaron. Och till sista har allt kollapsat.

Babylon kollapsade. Det Assyriska riket kollapsade, Romarriket kollapsade. Ja alla dessa stora otympliga Riken kollapsar till slut och här ser vi det sista Världsväldet kollapsa. Falla ihop och för alltid försvinna.

Men vad är det vi ser här. Är det enbart hur den Katolska kyrkan kollapsar och mister sin makt för det har redan hänt.

Eller är det hur hela västvärlden med alla sina företag kollapsar. Hur hela ekonomin faller ihop. Ja just nu är vi inne i ett mycket intressant skede, där vi ser hur Globallisterna, dessa som vill i kraft av sina Pengar skaffa sig världsherravälde är igång och försöker styra mer och mer.

Vi ser Kina som i kraft av sin växande ekonomi, som de fått till skänks när Globallisterna investerat i Kina. Hur Kina är igång och ska bli störst. Ska implementera Kommunismen över hela jorden.

Men vad det än är så kommer det att falla. För vi är idag i Ändens tid och då är det här Bibelordet tillämpbart. Och det är Jesus och hans folk som kommer att ta över.

Karl Håkan

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar