onsdag 26 augusti 2020

Den Andliga världen 39, Är det Globallisterna vi ser här

 

Den Andliga världen 39,

Är det Globallisterna vi ser här

 

Det är intressant med dessa handelsmän som vi ser i Upp 18:15 – 19. De är precis som dagens Globalister, de står på avstånd från verkligheten och det enda intressanta för dem är pengarna. Och när det inte fungerar för dem längre då slänger de skit på makthavarna för att få dem att ändra sig, så att de får mer pengar.

Det är precis som i vårt samhälle idag.

Upp 18:15 Handelsmännen, som handlar med dessa saker, och som gör sig rika [skaffar sig välstånd] från henne, skall ställa sig långt bort från henne av rädsla för hennes möda [plåga], klagande och sörjande.
Upp 18:16 och säger: Ack och ve, den väldiga staden, som är insvept i fint linne och purpur och scharlakan, och täckt [förgylld] med guld och med värdefull sten och pärlor.
Upp 18:17 För på en timme [en kort tid] ödeläggs så stor rikedom [väldigt välstånd], och varje styrman [ledare] och folket på alla skeppen och sjömän och alla som arbetar [arbetade] på havet, ställer sig på avstånd.
Upp 18:18 Och de ropar, när de iakttar hennes eldprovs rök, och säger: Vem är lik den stora staden.
Upp 18:19 Och de kastar smuts [jord] på de ansvariga [överhuvudena] och ropar, klagande och sörjande, och förklarar: " Ack och ve, den väldiga staden, genom den blir alla rika [får alla välstånd] som har skepp på havet, för hennes värdefulla saker, för på en timme [kort tid] förkastas [ödeläggs] hon.

Och man frågar sig var det ska sluta, Och det märkliga idag när vi ser hur hela världen lider av Coronan, förmodligen ett Biologiskt angrepp från Kina, Då är de enda som vinner de riktig rika. De har försett sig ändå och deras företag går bra, sägs det.

Man undrar om de samarbetar med Kina, Ja de ligger kanske t o m bakom hela upplägget. Hela angreppet är i samarbete mellan Globallisterna och Kinas kommunism.

Får vi någonsin se vad som egentligen händer. Ja framtiden får utvisa. Och det finns många idag som ser skräckvisioner framåt. Om Globallisterna får herraväldet då har vi vanliga människor ingen framtid.

Men läser vi vidare så ser vi att det är Jesus som ska vinna, så framtiden finns trotts hur det ser ut idag.

 Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar