tisdag 18 augusti 2020

Den Andliga världen 31, Är Corona Biologisk krigföring

 

Den Andliga världen 31,

Är Corona Biologisk krigföring

 

Det här som vi ser idag, när hela världen tvingas stänga ner. När hela västvärlden får problem. Är det planerat.

Ja det är kanske t o m Biologisk krigföring från Kinas sida.

Hela händelseförloppet går Kinas väg. Ja det ser ut som någon tänkt ut det här. 

Vi såg hur Trump hade fått greppet om Kina. De var hårt pressat av hans Tullar, och restriktioner. Och vad skulle de göra. Ja se till att Trump inte vann valet var ju en given grej, Men hur. Jo med Biologiska vapen. Genom att försätta hela USA i Carantän så att Ekonomin faller och Trumps motståndare kan säga att han misslyckats och är orsak till Pandemins utbredning.

Och vi ser nu hur de lyckats. Inte nödvändigtvis så att Trump förlorar valet men han har skakats och hans motståndare har fått Argument att använda.

Och är det någon som sprider viruset nu i USA, eftersom det inte går ner. Tanken är slående när man ser hur Viruset tappat kraft på andra ställen men på något sätt inte gör det i USA utan ligger kvar på en för hög nivå. Är detta också en led i den Biologiska krigföringen som alltså förs vidare med ombud inne i USA. Ombud som sprider viruset på lämpliga platser och miljöer på ett omärkt sätt.

Och vi ser hur Kina nu har inkluderat Hongkong i sitt kommunistiska system, Det här var nästa grej som fixades med hjälp av detta Biologiska vapen. När Hongkongborna tvingades vara inomhus kunde man ta över staden utan problem.

Och den tredje grejen är att köpa in sig i Väst, Nu när värdet har varit lägre på företag. Då kan man gå in och köpa. Har man gjort det. Ja vi får se.

Och Biologisk krigföring är en lurig grej. Man ser det inte. Det är inte flygplan med Bomber som exploderar etc. Utan fiendens vapen bara smyger sig på och gör sin verkan.

Ja när vi ser det så verkar det som ett mycket effektivt sätt att bekämpa västvärlden i försöket att göra hela Världen Kommunistisk, att låta Socialismen bli den förhärskande världsreligionen.

Och det hela kom ju från ett Laboratorium i Kina, det finns fler och fler som säger och att det inte var en Djurmarknad som var källan. Men här finns naturligtvis inga bevis. Dem har Kinas säkerhetstjänst raderat ut. Det ingår i Krisplanerna.

Och för att skona sitt eget folk har man spridit en light version i Kina och den mera dödliga den spred man i norra Italien och kanske också New York.

Men varför talar ingen om det här. Varför sägs det inte i vår massmedia. Är det för att det är svårt att finna svaret. Men om man inte ens ställer frågan så kommer ju inget svar.

Och då får man agera utifrån det man har och därmed förutsätta att misstankarna är sanna. Det är Biologisk krigföring och vi får agera efter det. Och det vi kan göra är att Isolera Kina. Sluta handla med dem så att vinsterna av det här angreppet försvinner och Kina mister sin världsmakt.

Karl Håkan

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar