fredag 21 augusti 2020

Den Andliga världen 34, Är Socialismen dagens Kyrka

 

Den Andliga världen 34,

Är Socialismen dagens Kyrka

 

Ja det är verkligen en intressant fråga om det är något annat idag som blivit samhällets Kyrka, det som det talas om i det här avsnittet i Bibeln.

Och den starkaste kandidaten för att ersätta Kyrkan idag, det är Socialismen. Allt som förr gjordes i Kyrkans regi det ska man idag kunna göra i vårt Socialistiska samhälle.

Och eftersom Socialismen är Ateistisk så älskar Djävulen den, för då kan han få bort allt prat om Jesus ur samhället och skapa sin värld, ondskans värld för människorna, med våld, lögner och död.

Ja ett samhälle styrt av Antikrists Anda, att försöka vara bättre än Jesus själv. Men som vi ser är totalt misslyckat.

Upp 18:11 Och jordens [markens, landets] handelsmän klagar [jämrar sig] och sörjer över henne, därför att ingen längre köper deras bördor [laster, skeppslaster].
Upp 18:12 Last av guld och av silver och av värdefull sten och av pärlor och av fint linne och av purpur och av silke och av scharlakansrött och av allt slags välluktande trä och alla slags saker [arbeten] i elfenben och saker [arbeten] av värdefullt trä och av koppar och av järn och av marmor
Upp 18:13 och kanel och rökelser och balsam [välluktande olja, smörjelse] och rökelse [rökelseharts] och vin och olivolja och fint mjöl och vete och djur [boskap, kor, ägodelar] och får och hästar och vagnar och kroppar [slavar] och människoliv [människosjälar].

Ja det har t o m gått så långt att det Socialdemokratiska partiet sitter i de flesta kyrkoledningar och styr tillsättandet av präster mm.

Och i Samhället idag tar men i Socialistisk Anda hand om allt som rör människorna. Skola, Sjukvård, Själavård med Psykolog, etc. man kan fortsätta den här uppräkningen och se att dagens Socialistiska samhälle är vår nya Kyrka.

Om vi tittar på några av punkterna i Upp 18:12 – 13 så ser vi att t ex Pengarna, Alltså Guld och Silver, det sköter Samhället idag. Större delen av vår inkomst omfördelas i samhällets Skatter som vi skrev om tidigare.

Och det är också intressant att se att det är purpur och scharlakansrött man talar om alltså två röda färger, Socialismens färg.

Och vi ser också i fortsättningen att kulturen är viktig, det talas om arbete i elfenben, trä, koppar, järn och marmor. Men också teater alltså välluktande trä, saker som skapar känslor.

Och meningslöst arbete, som det ju här talas om kan man ju se som idrott. Den slags fixering vid Idrott som vi ser i dagens samhälle är ju också något som Socialismen gillar.

Det konstiga med den här fixeringen vid Kultur och Idrott inom Socialismen är ju det uttalande som Marx gjorde om Religion som Opium för folket. Om något är opium så är det ju Idrott och Kultur, två så totalt tomma och meningslösa företeelser.

Karl Håkan

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar