söndag 23 augusti 2020

Den Andliga världen 36, Ytterligare mer om Socialismen som vår tids Kyrka

Den Andliga världen 36,

Ytterligare mer om Socialismen som vår tids Kyrka

 

Tittar vi vidare så finner vi saker som vete, boskap och får. Mat är viktigt, så länge folk har mat håller de sig lugna.

Och också militär styrka är viktigt, det ser vi hår på yttrycket hästar och vagnar.

Upp 18:13 och kanel och rökelser och balsam [välluktande olja, smörjelse] och rökelse [rökelseharts] och vin och olivolja och fint mjöl och vete och djur [boskap, kor, ägodelar] och får och hästar och vagnar och kroppar [slavar] och människoliv [människosjälar].

De här sakerna är viktiga i en Socialiststat, Mat till folket och en stark krigsmakt. Det har vi hört ifrån Kina som är vår nya Socialiststat, att det som är viktigt är att man kan tillfredsställa folks primära behov för annars riskerar man upplopp och det vill man absolut inte ha.

Vi såg runt 1990 hur hela Sovjetunionen kollapsade därför att det inte fanns mat i affärerna längre. Folk fick stå i timmar i kö för att få en Grynkorv. Det var det ena som fanns att köpa, Det hela blev helt ohållbart.

Likaså har vi sett genom historien att Krigsmakten är viktig för en Socialiststat som t ex Sovjet och Kina och Nordkorea. Ingen ska kunna invadera dem och avskaffa Socialismen. Det har blivit ett måste och de är drivna av Socialistandan.

Målet är att vara så starka att de kan ta för sig av staterna i omgivningen. Vi ser idag hur Kina håller på att utvidga sig. Ja deras mål är faktiskt idag att ta över hela Världen.  Och då är Krigsmakt viktig så ingen kan hota deras plan.

De är drivna av Socialistandan som har som mål att ta över hela världen och avskaffa Jesus, och för en normal människa är det märkligt, detta hat mot Jesus.

Men när man hör att 4 av Socialdemokraternas stadgar som man satte dit i programmet redan från början var att: Avskaffa Kyrkan, Avskaffa Kungen, Avskaffa Krigsmakten och avskaffa Familjen. Då inser man att hatet mot Jesus är massivt.

Och det är ju egentligen signumet för en religion att den inte tål något annat. Inga andra Gudar jämte mig. Här i Socialismen är det bara Socialistguden, alltså Antikrist, som får råda.

Och när man ser allt det här som håller på att hända idag i världen då ropar man: Jesus hjälp oss, kom och rädda oss.

Karl Håkan

 


 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar