måndag 24 augusti 2020

Den Andliga världen 37, Socialismen äger människorna

 

Den Andliga världen 37,

Socialismen äger människorna

 

Ja så hemskt är det, i ett socialistsamhälle är vi Slavar, någon annan bestämmer över oss och vår röst hörs inte.

Ja vi är inte bara slavar utan liv heller död hänger på Socialismens ledare. Man är helt bunden och uppslukad, man får inte ens ha sin egen åsikt längre. Det är bara tillåtet att bejaka och acceptera överheten.

Upp 18:13 och kanel och rökelser och balsam [välluktande olja, smörjelse] och rökelse [rökelseharts] och vin och olivolja och fint mjöl och vete och djur [boskap, kor, ägodelar] och får och hästar och vagnar och kroppar [slavar] och människoliv [människosjälar].

Ja kroppar som det står här i vers 13 är signifikant. I ett Socialistland är vi nummer, kroppar, resurser, men inte individer. De äger oss som boskap och föser oss vart de vill.

De behandlar oss som man behandlar slavar. Det är så Socialismen ser på människor. Och här kan vi alltså läsa det.

Och de här systemen har vi sett åtskilliga i världen och förfasat oss varje gång. Men ände försvinner de inte utan i stället breder det ut sig och förutom den rena kommunismen har vi det också i länder som Sverige i form av Socialdemokratin som rör sig mer och mer i samma totalitära riktning.

Och i Kina idag ser vi hur man med datorer och kameror och Artificiell Intelligens ska ta total kontroll över människorna och bygga det totala övervakningssamhället. Där alla människor styrs i den Socialistiska Andan.

Men vad som är skrämmande är att vi har i våra länder inte verkar se faran och agera nu medan det går utan hoppas på något vis att det här onda bara ska försvinna.

Och det gör det kanske. Vi såg ju hur Sovjetunionen kollapsade och vi får hoppas att andra totalitära stater kollapsar på samma sätt.

Vi är i ändens tid idag och då ska prövningarna bli svåra men Jesus ska segra till sist och det ser vi fram emot.

Karl Håkan

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar