söndag 2 augusti 2015

Fundering 150802 Böjer vi oss för statyn.

Många av oss minns berättelsen om Sadrak, Mesak och Abed-Nego. De levde i det gamla Babylon samtidigt med Daniel.

Konungen satte upp en staty och befallde alla i ledande ställning att böja sig för statyn när de hörde ljudet av instrumenten som spelade.

Alla gjorde det utom Sadrak, Mesak och Abed-Nego, som därför hamnade i den brinnande ugnen. Men Gud var med dem, de skadades inte. Och med dem i ugnen gick en som såg ut som en Gudason, Jesus själv gick med dem.

Idag har vi homofilerna som tågar runt på våra gator. Och massmedia, våra dagars musikinstrument är fyllda av deras hemska äckliga budskap. Och vi skall alla böja oss. Den som inte böjer sig han hamnar andligt sett i vår brinnande ugn. I fördömelse och massmediastorm. Och kanske t o m döms. Vi mins ju alla Åke Green, som blev slutligt frikänd först i tredje instans.

Men vågar vi stå upp idag. Vågar vi vara som Sadrak, Mesak och Abed-Nego. Vägra böja oss för bildstoden. Denna hemska äckliga staty, vars budskap malls ut till alla. Ingen skall komma undan.

Var är vår yttrandefrihet idag. Var är vår rätt att tänka och tycka fritt. Och var är nyhetsvärdet i detta homofila budskap. Det kan ju inte vara en ny sak varje dag. Ja inte ens varje år.

Har nyhets sändningarna i massmedia blivit indoktrineringsredskap. I stället för att var nyheter, underlag för en frisk och skapande diskussion i samhället som för oss framåt.

Må Gud bevara oss i detta samhälle, och hjälpa oss att likt Sadrak, Mesak och Abed-Nego, vägra böja oss för bildstoden. Denna hemska äckliga homofili. Som till på köpet tagit Guds heliga symbol Regnbågen, och gjort det till sin hemska smutsiga symbol, för äckel och förnedring.

Vi måste veta att vi är en majoritet. 90 % av normala människor är inte homofiler. Varför böjer vi oss då. Är det en ond förbannelsens ande som intagit vårt land för att tysta oss Kristna och vrida vårt samhälle ytterligare in i förbannelsen.

Vi måste låta bönens ande gripa oss alla så att vi ropar, varje dag, till Jesus om förbarmande och nåd och att han skall krossa denna hemska bildstod och hela den anda som den representerar i vårt land.



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar