lördag 24 september 2016

Förförelsens Censur
160924

Vem var det som hotade asylboendet i Boden häromdan. Ja det var nog en Svensk tror nog de flesta Svenskar idag. Det var någon galning på högerkanten. Kanske hörde han till SD.

Tänk det är det man gett Svenska folket.

Men så var det inte det var i själva verket boende på Asylboendet som hotade


Det var några på boendet som hade Mörka avsikter som man uttryckte sig i Rapport kl 18:00. Så var det alltså. Det var invandrarna själva. Som hotade.

I nyhetssändningarna kl 19:30 liksom Aktuellt kl 21:00 hade man tagit bort den här meningen. Det var nog inte meningen att Svenska folket skulle höra att det var en invandrare som hade hotat de andra.

Tänk så fel det kan bli när man Censurerar. De som har gjort brottet som har hotat. De höjs upp och de anses som drabbade. Medan de som inte alls har med saken att göra blir brottslingar. Allt för att man inte säger hela sanningen.

Och tänk så man håsade upp allt i torsdags. Det var hemska brott hela förläggningen skulle sprängas. Polisen hade spärrat av ett stort område. Man trodde nästa att en Svensk Breivik hade kommit igång.

Det här att alltså inte säga hela sanningen. Hålla inne med att tala om att det var en invandrare som begått brottet leder alltså till oanade konsekvenser. Det slår helt fel.

Och lika fullt så har man lyckats Censurera den här formen av information, trots att vi har Yttrandefrihet som en grundlag, så att hela Svenska folket blir bedraget.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot dessa människor som på ett illslugt sätt sprider lögner genom sina halvsanningar!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar