lördag 10 september 2016

Guds vrede 34,
Summering,
De 5 första Vredesskålarna

De 7 Vredesskålarna är verksamma just nu. Det ser man när man tittar på deras innehåll. (Upp 16)

Skål 1 innebär att skiten på TV och Internet fördärvar de Kristna.
Skål 2 innebär att Samhället skall bli Andligt dött.
Skål 3 innebär att Massmedia skall spy ut död och våld över oss.
Skål 4 innebär att Sanningen skall vara intensiv men människorna skall göra sanning till något brottsligt.
Skål 5 innebär att Censuren breder ut sig och folk vågar inte tala.

Ja vi känner igen oss i det här samhället som är vreds skålarnas tid. Det är vår tid det handlar om.


Den 1:a skålen hälls över marken och det står för församlingen. De kristna. Och de skall bli sjuka av det dåliga innehåll som finns på TV och på Internet och som de inte klarar av att hålla sig borta ifrån. Men det är inte all TV eller Internet som sådan utan det är Vilddjurets kanaler, kanalerna fyllda med ondska, som ger denna Andliga sjuka.


Den 2:a skålen hälls över havet. Havet är hedningarna, alltså de icke troende och specifikt idag vårt västerländska samhälle, ja hela den officiella världen. Den värld som Jesus en gång frälste. Som varit Kristna i alla dessa år. Det står: Och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.

Det är precis som idag. Vårt samhälle är Andligt dött. Allt annat är OK utom just Jesus. Det Kristna skall till varje pris bort.


Den 3:e skålen hälldes över floderna och vattenkällorna och de blir blod.

Det är våra massmedia som skall flöda nyheter och kunskap över oss. De har i stället blivit källor för våld och död. Det är det man ser i TV idag i de flesta kanaler.


Den 4:e skålen hälls över Solen. Solen står för ljus, Sannings ljus. Och det är Jesus som kommer med sanning.

Idag har vi ett samhälle som mer än någonsin skulle kunna ge oss sanningen. Alltid. Ett öppet samhälle. Med alla fotograferings, filmnings och kopierings möjligheter.

Men ett sådant samhälle skrämmer dagens människa som helst vill hålla sig skyld, gömd, och här har lagstiftarna gått in och förbjudit och begränsat för att stoppa för mycket sanning. Vi har fått begreppet personlig integritet.


Den 5:e skålen hälls över vilddjurets tron. Alltså den värld där ondskan styr. Och vi kan se hur där blir mörker och Censur och folk vågar inte prata fritt längre.

Det är som idag där det blivit tyst i vårt samhälle. Det är visserligen ingen officiell Censur hos oss. Men ändå är den där. Det märker man tydligt. Det är alltid bara en sida som hörs, åtminstone i de officiella medierna. Och får den andra sidan komma fram så vinklar man till det eller låter den korrekta sidan få yttra sig efter.

Våra massmedia kanaler har blivit mera propagandakanaler än nyheter och kunskaper.

Och på internet och bloggar mm så blir det också mer och mer tyst. Vad som helst får inte längre sägas.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar