onsdag 4 oktober 2017

171004
Är det Antivapenlobbyn som fixat skytten i Las Vegas



Det låter väldigt konstigt när man hör nyheterna och hur skytten på detta systematiska sätt genomfört skjutningen. Utan till synes motiv, och utan att lämna något meddelande eller dylikt.

Var allt fixat. Fanns det andra som egentligen gjorde det och satte dit Stephen Paddock i rummet och sköt honom. Allt för att fixa bilden. Bilden av galningen så att man nu slutligen kan förbjuda vapen i USA.

Det är en tanke som hörts på Sociala medier, men som inte hörts i våra nyheter här i Sverige.


Det var inte ett fönster som krossats. Det var två. Och det påstås att man hört flera skottsalvor samtidigt.

Strålkastarna tändes ut över publiken just som skjutningarna började så man hade svårt att se. Var det en slump eller var det ett led i Aktionen. Ingen skulle kunna se vad som egentligen hände.

Det fanns en kvinna som påstås ha sagt några minuter innan det hände att nu kommer ni alla att dö. Visste hon, var hon en del av fixargruppen.

Var kanske t o m Fixargruppen sammansvärjd med Polisen. För de var ju exemplariskt snabbt på plats och visste precis var skytten var.

Kommer frågorna någonsin att få svar. Eller det här kommer att bli som mordet på Kennedy. Frågorna cirkulerar runt fortfarande och ingen vet och bevisen räcker inte riktigt. Är det någon eller några som rensat upp bland dem.


Jesus hjälp oss!! Låt oss få sanningen i vår värld, En värld där man kan lita på det som sägs.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar