söndag 8 oktober 2017

Ändetiden 223,
Profetian om www



Om vi fortsätter vidare i det 13 kapitlet så kommer vi till mera som är högaktuellt i vår tid. I Upp 13:14 – 15 läste vi om TV, och i Upp 13:16 – 18 läser vi alltså om www, Internet.

www kom runt 1990 och 1991 och det var alltså strax efter TV, precis som det står i Bibeln.

Siffran 666 står för www, (ett w (Vav) är Hebreiskans tecken för en 6:a och tre 6:or blir alltså www) och därmed en del av vårt internet. Det är alltså det den här profetian profeterar om. Och i vers 16 har vi alla koder som vi har när vi surfar på internet och som här kallas för märke, kännetecken.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.


En 6:a skrivs på Hebreiska med den hebreiska bokstaven Vav som hos oss återges med v eller w och 3 st 6:or efter varandra bil alltså www.

Vilken fullträff, i profetiskt hänseende!!

Det är alltså vårt internet och våra www sidor det talas om här. www kom som idé 1990 och kördes igång 1991.

Sanlikheten att det här skulle hända av en slump. Att det här www kommer ett antal år efter TV och att det är just www. 3 st tecken som här. Den sannolikheten är i princip praktiskt taget obefintlig.

Och det här visar åter att Jesus finns. Att Gud finns. Att Profetian är sann. Och att vi är i den här sista tiden och just här var vi i profetian runt 1990.

Och läser vi den 16:e versen och ser att där står att alla ska få ett kännetecken, märke, på handen och i pannan, så konstaterar vi att det är ju det vi har idag. Vi har en kod som vi minns i huvudet och som vi slår in med handen, ett kännetecken att det är jag som sitter vi datorn, eller mobiltelefonen, etc. och som öppnar sidan vi ska gå in på.

Och speciellt om vi ska köpa eller sälja så gäller det att ha en kod, rätt kännetecken att slå in, för då öppnar siten vidare och vi kan handla, och den vi handlar av vet att det är vi.

Tänk det är precis som det står.

Och datorn räknar på koderna, som det står i vers 18. Alla datorer är egentligen bara en stor och mycket komplex räknemaskin.

När man läser det här så blir man alltså imponerad av hur man kunde återge vårt internet så i detalj för så pass länge sedan. Alltså när profetian skrevs för snart 2000 år sedan.

Karl Håkan



5 kommentarer:

  1. 10/10 hade konspirerat igen

    SvaraRadera
  2. Så att använda internet är i sig en dödssynd?

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Det är Vilddjurets sidor på internet man inte ska gå in på. Att Surfa på sunda sidor med bra innehåll är helt OK. Som t ex kristna sidor och liknande.

    Karl Håkan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skriften säger att viddjurets tal är en människas tal. Upp.13:18

      Sök vilken person som grundade Omajjadernas Kalifat i Damaskus och du skall få svaret. Muawija (661-680) var hans namn.
      Första Kalifatet, det arabiska, som förlorade makten efter att de sista tre Kaliferna hade bragts om livet. Dan.7:20
      Arabiska islamväldet såg ut att vara sårat till döds Upp.13:3, men såret läkte när makten flyttades till Damaskus av Muawija.
      Vilddjuret som steg upp ur jorden är då det Ottomanska Kalifatet, som grundades av Osman den 1:a (1259-1326).
      Att det första vilddjuret steg upp ur havet tyder på, att det bestod av de människor, som för första gången då levde
      på jorden. Att det andra vilddjuret steg upp ur jorden tyder på, att uppståndelsen (återfödelsen Matt.19:28) för de döda hade inletts vid denna tidpunkt. Då hade sannolikt domens dag redan börjat.

      Radera