fredag 20 oktober 2017

Ändetiden 235,
Profetian om de Evangeliska TV kanalerna


Vi konstaterade i förra avsnittet att Bibeln hade profetior om TV Satelliterna. Och Vi ska nu titta på varje del för sig.

Den första Budbäraren möter vi i Upp 14:6 - 7 och vi ser att den har ett Evigt Evangelium. Det är alltså våra Kristna kanaler som kommit igång på senare år och sänder via Satellit.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.


I Sverige har vi Kanal 10 och Vision Sverige. Och i Norge finns Vision Norge och Gospel Canal, Life style och Kanal 10 Norge. Och det finns också internationella kanaler som Gods Canal.

Det är alltså inte bara ett fåtal utan det blir fler och fler Kristna TV Kanaler via Satellit. Och det fina är också att de här når in där inget annat når in. Folk som inte går i våra möten. De sitter många gånger hemma och ser på TV och får in de här kanalerna, och får höra om Jesus.

Och t ex i Mellanöstern, där det är muslimska länder, och nästan all vanlig Evangelisation är omöjlig, där når TV Satelliterna in. Och folk blir frälsta.

Och här har vi alltså profetian om det. Gud visste det här.

Och de flesta av de här kanalerna finns också tillgänglig via internet, de har en www sida, och man kan titta på dem där också.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar