måndag 16 oktober 2017

Opium för folket
171016



Ja så säger alltså Socialisterna om vår Kristna tro. Men samtidigt fyller de själva Folk med Opium, I form av Idrott, I Form av Kultur. I form av Supa.

Så det är det enda Socialisterna lyckas med, att ta bort Jesus. Det är med andra ord det som är syftet med Socialismen, med Vänstern, att ta bort Jesus.

För annars skulle man ju också ha stoppat Idrott och Kultur och Alkohol. För de är ju alla tre endast till för att hålla folk lugna, ge dom något att göra som skulle vara roligt. Men som, ju i verkligheten är helt meningslöst.


Jesus är liv. Det ser vi nu i Sverige. När man tagit bort Jesus ur vårt land håller det på att tyna bort. Det håller på att bli något annat än vårt Sverige.

Och så är det med allt som går bort från Jesus, det förlorar sin mening. Det förlorar sin fräschör.

Själv avskyr jag Idrott. Ja har aldrig varit på en riktig fotbollsmatch och tänker heller inte gå dit. En gång såg jag en halv match på TV, men sedan orkade jag inte längre. Det var helt meningslöst att se denna boll fara fram och tillbaka.

Och så vinner någon. Och alla hurrar och jublar. Men det hela är helt meningslöst. För vad har man för nytta av att få in en boll i ett mål. Ingen. Det är i grunden en meningslös syssla.

Men Jesus är mening. Han fyller livet med innehåll, han ger oss ett rätt liv, och gör att vi mår bra, att vi lever väl. I Jesus finns livet.

Och tänk i ett Socialistland. Där ska Idrotten som är meningslös hejas fram. Medan Jesus som ger liv och mening åt hela samhället, han ska bort. Det är inte klokt.

Men Jesus kommer att utrota Socialismen. För han är segraren. Halleluja!!


Jesus kom och rädda oss ur Socialismens grepp!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar