torsdag 26 oktober 2017

Ändetiden 241,
Profetian om Väckelse i vår tid


När Jesus finns på Molnet, då ska det bli Väckelse och det är ju vår tid. Jorden ska skördas och det är uttrycket för väckelse. Guds rike går framåt, skördetiden är inne. Och det alltså vår tid när vi har TV satelliter, när vi har Filminspelningar, och när vi har Molntjänster.

Och vi vet att idag har vi väckelse över stora delar av Jorden, utom i våra traditionellt kristna länder. Men i Afrika, Asien, Sydamerika, Kina etc. där går väckelsen fram.

Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].


Man är åter igen fascinerad av Gud som visste allt det här. Gud visste att det skulle bli väckelse. Och det är fantastiskt att veta att det vi ser idag runt omkring oss det visste Gud för snart 2000 år sedan. Denna mäktiga väckelse som går fram idag i Kina, i Afrika, i Sydamerika, etc.

Och t o m i Arab värden går väckelsen fram om än under ytan.

Och fortsätter det här vilket det kommer att göra så är snart större delen av Mänskligheten frälst.

Jesus skördar idag. Och vi ser att vi har den situation som profetiorna beskriver. Jesus är alltså på gång. Han har sin hand med i det som händer. För hans seger är nära.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar