fredag 13 oktober 2017

Ändetiden 228,
Profetian om Radion


Här är en profetia som placerar det 10 Hornade Vilddjuret i tiden och det är profetian om Radion i Upp 13:5 - 6. Det står: Och till honom ges en mun som talar stort och kränkande.

Att en Mun är Radion faller sig naturligt, när vi såg att en Bild med rörelse och ljud (i Upp 13:14 – 15) några versar senare, var TV. Radion kom under början av 1900 talet och placerar på så vis det 10 Hornade Vilddjuret till början av 1900 talet. Alltså som vi sa i förra avsnittet, när Kolonialstaterna styrde världen.

Upp 13:5. Och till honom ges en mun, som talar stort och kränkande [smädande, förtalande], och makt [frihet] ges till honom att göra så i 42 månader.
Upp 13:6. Och han öppnar sin mun till förtal [smädelse, kränkning] mot Gud, förtal [smädelser, kränkningar] av hans namn, och hans tabernakel [tält, boning], och de som bor i himlen.


Vi vet idag vilken betydelse Radion hade när den kom. Den hamnade i var mans hem och blev nyhetsförmedlaren, men stod också mycket för underhållning och musik.

Den användes också av Hitler som höll sina tal till Tyska folket i radio så att alla kunde höra det.

Och vi vet alla vad Hitler stod för. Det var stora ord och det var död åt Judarna etc.

Och det är intressant att 42 månader är 3,5 år och det var den tid som Hitlers Gaskammare var i verksamhet och utplånade 6 miljoner Judar.

Och gör man om det till år, alltså 42 år, så är det tiden från det Den Helige Ande föll 1906 (Som blev starten på Pingströrelsen) och fram till Israel fick sitt land 1948.

Vi ser också att Radion användes till mycket värdslig underhållning etc. Och på så vis kom alltså redan då det Kristna att förlora mark, och Radion blev ett redskap i Avkristningen av vårt land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar