söndag 29 oktober 2017

Ändetiden 244,
Profetian om Vårt genomskinliga Massmediala Samhälle



Men innan Gud kommer till beskrivningen av allt det hemska som ska hända så vill han ge tröst. Ge tröst åt de sina. Det är de som inte går vilddjurets väg, utan har kvar sin tro på Jesus.

Trotts det massiva tryck som är att ta emot Vilddjuret och hans Budskap som finns snart sagt överallt. Så finns det alltså människor kvar som inte köper detta budskap.

Och de kan alltså se att Hela världen är öppen och synlig, som ett genomskinligt hav. I vår massmediavärld, kan vi se allt som händer idag på en gång. Den här delen av profetian har alltså också uppfyllts.

Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.


Här står de som inte har fallit för Vilddjurets lockelser utan har segrat över dem, har hållit kvar tron på Jesus.

För dem finns nu hela världen tillgänglig. Allt syns som i ett hav av Glas. Just som det händer ser man det. Och så är det idag. Alltså har den här delen gått i uppfyllelse av Profetian.

Och Gud är med oss. Det är han som gett oss det här. Vi får alltså surfa. Vi får titta på TV. Vi får använda Massmedia. Men vi får inte böja oss för Vilddjuret. Falla under hans Budskap, får då är det kört.

Men när vi går Jesu väg och tittar på det som är OK, det som inte går emot Gud och Jesus. Då ser vi hela världen.

Och när vi tittar ut över världen då ser vi Eld. Det är krig och bråk och ondska överallt idag. Det är Eld i havet som det står.

Gud visste vad som skulle hända och vi står idag och ser allt precis som han har beskrivit här.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar