lördag 21 oktober 2017

Ändetiden 236,
Profetian om TV kanalerna som Avkristnar


Det finns också en andra typ av kanaler, och det är det de flesta har in i sitt vardagsrum. Det är den typ av kanaler som har avkristnat Sverige. Och de finns många av dem idag också via Satellit.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.


Babylon var en omskrivning för Rom på den tiden Uppenbarelseboken skrevs. Och Babylon idag är alltså efterträdaren, den Romersk Katolska kyrkan, och de kyrkor som kommer ur den. Vi läser i Upp 17 och 18.

Upp 17:1 Och en av de 7 änglarna [budbärarna], de som har de 7 skålarna, kommer och talar till mig och säger åt mig: Kom hit jag skall visa dig den stora skökans straffdom, hon som sitter över de många vattnen.
Upp 17:2 Med henne horar [dyrkar avgudar] konungarna [de styrande] på jorden, och de som bor på jorden är druckna av hennes otukts [avgudadyrkans] vin.
Upp 17:3 Och han för mig i [med] ande till en öken, och jag ser en kvinna, som sitter över ett scharlakansrött vilddjur, som fyller sig med namn [benämningar] på smädelser [förtal] och som har 7 huvuden och 10 horn.
Upp 17:4 Och kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och förgylld med guld och ädelsten och pärlor, och har en guld bägare i sin hand, som är full med avgudadyrkan [gräsligheter] och hennes otroskaps [hors, avgudadyrkans] ruttenhet [orenhet].
Upp 17:5 Och på hennes panna var ett hemligt [mystiskt] namn, det stora Babylon, moder till de prostituerade och jordens avgudadyrkan [gräsligheter].

I Upp 17 de första versarna ser vi att det är en Kvinna och en Kvinna brukar symbolisera en församling, en Kyrka. Och vi ser att det är en otrogen kyrka som beblandar sig med Vilddjuret, det som hade 7 huvuden och 10 horn, alltså de länder som var Kolonial staterna.(Som vi behandlat nyligen i ett avsnitt)

Och i vers 5 ser vi att kvinnan, alltså den här Kyrkan har med det Stora Babylon att göra Och då ser vi att det är den Kyrka som ligger i Rom.

Det är alltså den Kyrka som har förfört folken och som har gått väldens väg. Och vad vi då kommer till det är den Romerska Kyrkan. Men inte bara den utan alla Kyrkor som kommer ur den och har samma koppling till världen.  Vi läser ju i vers 5: moder till de prostituerade, alltså de kyrkor som kom ur den Romersk katolska kyrkan hade också samma bindning till välden och det är alltså många kyrkor som har det idag.

Upp 18:1 Och sedan ser jag en ängel [sändebud] som kommer från himmelen, som har väldig makt, och som lyser upp jorden med sin härlighet [majestät].
Upp 18:2 Och han ropar kraftfullt med väldig röst och säger: "Faller, faller gör det stora Babylon, som är demonernas [avgudarnas] boplats, och en håla för envar ondskefull [oren] ande, och håla för envar ondskefull [oren] och avskydd fågel.
Upp 18:3 För av hennes horandes [avgudadyrkans] vredes vin, drack alla folk, och jordens konungar horar [dyrkar avgudar] med henne och handelsmännen på jorden blir rika [lever i välstånd] av kraften i hennes vällevnad [finhet, lyx].

Men här ser vi att hon faller. Hon förlorar sitt grepp över folken det som hon haft. Och vi som lever idag vi upplever hur Kyrkorna har tappat sitt grepp och har fallit.

Och det är det den här ängeln ropar ut. Alltså att det budskap som Kristendomen haft har tappat sitt grepp. Det som finns i de här kanalerna är det som är rensat från det Kristna. Precis som det är på vår TV1 och TV2.

Och sådana kanaler har vi alltså också på Satellit, och man frågar sig då, ska man titta på dem. Ja inte för mycket får de har som sagt en Avkristnande Attityd och suger man i sig deras budskap är risken att man tappar tron på Jesus.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar