söndag 22 oktober 2017

Ändetiden 237,
Profetian om Vilddjurets TV kanaler med all Ondska och Plåga


Det finns förutom de Evangeliska kanalerna, och de Statligt officiella kanalerna, andra rent kommersiella kanaler som sänder all möjlig bråte och sådant som är direkt skadligt att titta på.

De här kanalerna är Vilddjurets TV kanaler, som innehåller hans förföriska budskap. Ett budskap som också finns på www, internet.

Och vi ser här i bibelordet att resultatet av att titta på dessa kanaler och surfa på Vilddjurets sidor är rent förödande.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].


Det här är alltså hemska kanaler, det som sänds där ska vi definitivt inte titta på. Det är från den onde. Vilddjuret hör ju ihop med honom.

Och det är intressant att det står att Vilddjurets kanaler också fanns på Internet, www (666och märket Upp 13:16 – 18). Det är ju något som vi idag vet att alla tre typer av kanaler gör, men här är det alltså speciellt utmärkt att Vilddjurets kanaler gör det.

Och det är de som tittar på de här kanalerna, och surfar på de här sidorna på internet som kommer att få allt detta elände och denna tortyr inför heliga änglar som det står om här.

Och det är också viktigt att notera att det här med tortyr i eld och svavel inte är generellt utan det gäller just Vilddjurets kanaler och www sidor.

Det är många som hävdar att allt som har med märket att göra skulle leda till tortyr etc. Men det är alltså fel. Man kan surfa på Evangeliska hemsidor. Ja t o m på samhällets officiella sidor etc. utan att drabbas av tortyr.

Men ger man sig hän åt Vilddjurets sidor, med deras hemska budskap och gör det till sitt liv. Då får man alltså uppleva Tortyr i Eld och Svavel.

Och det är säkert många som genom det förföriska som finns i dessa filmer och i de program som Vilddjuret står för fått sina liv spolierat.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar