torsdag 19 oktober 2017

Kvinnorna besegrar Männen
171019

Är det, det vi ser idag med detta MeToo som går fram i massmedia. Där Kvinnorna försöker att misstänkliggöra männen. Man blandar grova övergrepp med oskyldiga övertramp som någon karl råkat göra i en missriktad handling.

Är det en kampanj att ta bort förhållandet Man och Kvinna. Ingen man ska våga närma sig en kvinna mera. Han kan ju bli anklagad om han bär sig klumpigt åt.

Vi har sett försök efter försök att fördärva vårt stabila samhälle. Ett samhälle där vi har haft Familjer med Man och Kvinna som fött upp våra barn och skapat nästa generation som gjort lika dant etc.


Nu ska allt vara tillåtet. Och det stabila som vi haft med Man och Kvinna, det som har fungerat i Generationer. Det tycks man med olika metoder försöka omöjliggöra.

Man frågar sig vart vi är på väg. Vad ska bli nästa steg. Hur kommer våra barn att få det. Vem är det som driver den agenda vi ser idag i vårt samhälle.

Ja, frågorna kan ställas, men man vet knappt om man vågar antyda det man själv anser som svar, i detta samhälle med pålagd självcensur.


Jesus hjälp oss!! Vi går under. Kom med din klarsyn och tänd ditt ljus i vårt samhälle så alla ser vart vi är på väg.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar