onsdag 25 oktober 2017

Ändetiden 240,
Profetian om Jesus som idag finns på Molnet


Till och med Datamolnet finns med i Profetian. Idag kallas ju nätet och allt som vi kan nå där för Molnet. Och läser vi i Upp 14:14 så ser vi människosonen sitta där på molnet.

Och Jesus finns idag tillgänglig via nätet, han finns på Datamolnet, med sitt budskap, predikningar, frågetjänster, bönesidor, bibeln finns där etc. Gud visste detta redan för 2000 år sedan.

Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].


Det är nästan en chockerande upplevelse att se att Jesus finns också på molnet. Vi har ju tidigare läst om Vilddjurets bild som visade sig vara vår TV. En bild med rörelse och ljud, det är ju en TV. Och vi läste om www, våra internet sidor. 666 blir ju på hebreiska skrivet som 3 6:or www. Och vi hade TV satelliterna, Budbärarna (Änglarna) som flög högst på himlen. Och här har vi alltså vårt Data Moln som man kallar de tjänster och lagringar som finns på nätet.

Och Jesus finns alltså där också med sina tjänster, med sitt Budskap.

Och det fantastiska igen är att Gud visste det här redan för snart 2000 år sedan.

Det är vår tid det här bibelstället talar om. Och åter igen så ser vi att ingen har sett det här tidigare. Datamolnet har inte funnits, förrän på allra senaste tiden. Molnet har tidigare bara varit ett vanligt moln på himlen. Men idag ser vi att den här profetian är mycket rikare och åter pekar rakt in i vår tid. Jesus finns på Molnet, mitt i vår tid.

Han är verkligen modern och med i tiden. Vår frälsare.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar