lördag 28 oktober 2017

Ändetiden 243,
Upptakten till Guds Vrede



Inte nog med att Guds vrede riktar sig mot de länder som är runt Israel, och här såg vi Syrien i förra avsnittet. Gud kommer också nu på slutet, med sin Vrede över alla länder och här i Bibelordet är upptakten.

Vi får se de 7 Budbärarna som ska utgjuta Vreden.

Upp 15:1. Och jag ser ett annat väldigt och fantastiskt [underligt] tecken [mirakel] i himmelen, 7 änglar [budbärare], som har de 7 sista plågorna [förbannelserna, skadorna], eftersom med dem fullföljs Guds vrede.


Gud får till sist ta till sin Vrede Generellt, för nu är det dags. Nu ska alla, ja hela världen, komma till tro.

Och det kan inte ske utan att Gud visar Alternativet till sin Välsignelse, sitt rike. Visar hur galet saker istället kan gå.

Det som är intressant här är att det här ska göras av 7 Änglar, alltså 7 Budbärare som det också betyder. Det är samma sak som TV satelliterna som också var just Änglar, Budbärare.

Det här för tankarna till att det som det här handlar om är alltså Vår Massmediavärld, vår upplysta tillvaro. Det är inom den som Vredesskålarna ska utgjutas. Och det kommer vi att se när vi kommer till de olika skålarna att det är just så.

Och vi ser att det är nu i vår tid. Som en följd av dessa profetior som vi just ha läst om TV och www och TV satelliter och Molntjänster etc. Och det är alltså det här Gud ska använda för sin vrede.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar