fredag 6 oktober 2017

Kronjuvelen bland profetior
171006



Det finns en profetia som sticker ut i bibeln med sin exakthet. En profetia som bevisar att Jesus finns. Att Gud finns. En Gud som vet allt långt innan det händer.

Det är profetian om TV. Den som brukar kallas Vilddjurets bild. Vi har den i Upp 13:14 – 15. Där står om en Bild som ska förföra folken och som har både rörelse och ljud.

För oss som lever idag är det TV. Men för gångna tider har det varit ett mysterium. Men Gud visste. Han visste att i de sista dagarna skulle det komma en förförisk bild med både ljud och rörelse.


Man frågar sig varför man inte talar mer om den här profetian. Man ser den aldrig tas upp. I stället pratar man om att snart ska Upp 13 komma. Men den är ju redan här. Ja den har redan varit. För vi har haft TV nu i 60 år. Vilddjurets bild har redan gjort sitt arbete.

Tänk så är det idag i våra församlingar. Det tycks finnas en orm som slingrar runt och viskar i öronen på dagens pastorer och ledare i församlingarna. Och liksom ormen förförde Eva i Paradiset, så förför dagens orm Församlingarna, Guds uppenbara ord förvrids, och i stället för att tacka Gud för dessa fantastiska profetior som pekar rakt in i vår tid och som visar att Gud finns och verkar just nu.

Så säger man att det har ännu inte kommit.

Jesus hjälp oss!! Ge oss klarsyn i dessa svåra tider så att vi ser din profetia och hör din röst.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar