lördag 7 oktober 2017

Ändetiden 222,
Profetian om TV



Eftersom det här är en av de mest uppenbara profetiorna så ska vi börja att titta på den även om den står en bit in i serien av händelser. Den står i Upp 13:14 – 15, Vilddjurets bild med rörelse och ljud, och det som profetian pekar på det är vår TV. Det ser vi nu när TV har kommit, en bild med rörelse och ljud. Och alltså tecknet är där. Guds finger pekar.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.


Det här är ett väldigt intressant ställe i Bibeln för det skrevs alltså för snart 2000 år sedan. På den tiden var det ingen som begrep hur man skulle kunna göra en bild som hade rörelse och ljud. Och så har det varit genom hela historien fram till början av 1900 talet och på 1950 talet kom TV.

Då började TV sända i flera olika länder och idag har de flesta familjer en TV i sitt vardagsrum, ja t o m flera TV apparater i samma hushåll är vanligt idag.

Men skillnaden idag är att idag har vi många TV kanaler, medan vi på 50 talet och framåt bara hade 1 kanal och senare 2. Och där satt nästan alla och såg samma program.

TV hade alltså en stark indoktrinerande ställning. Och vad var det den lärde folk. Ja, Vilddjurets budskap, att det inte finns någon Gud.

Och det som inte fanns på TV det fanns inte.

På något sett så lyckades TV döda allt annat, och vrida hela samhället, till den officiella synen som fanns på TV.

Och det var på det sättet som vårt land avkristnades. Värdslig underhållning blev så lättillgänglig att inget kunde stå emot.

Och vi ser hur TV dödar allt i samhället som inte går den väg som Vilddjuret vill. Och så har det alltså blivit hos oss. Allt är dött som inte tillhör det man kallar Main stream eller som är PK, (politiskt korrekt) etc. det finns många benämningar på det här idag. Det här vänsterstuket, Socialistblajet som helt vridit vårt land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar