fredag 27 oktober 2017

Lärarinnorna tar över samhället
171027



Är det lärarinnor vi fått i landets ledning. Mer och mer ska styras i detalj. De som har en annan åsikt om saker ska tystas.

För egen del känner man igen sin tid i skolan när lärarinnan stoppade alla nya idéer, allt som var annorlunda och alla skulle göra som hon lärde.

I städerna har vi 40 skyltar fast alla håller 50 och 60. I massmedia går MeToo kampanjen vidare och alla män ska fostras till något annat än vi varit. Men vad, vet ingen än.


Hela andan i samhället har blivit ändrad. Någon annan vet alltid vad som är bäst. Jag ska bara göra det jag blir tillsagd.

Men börjar man granska dessa förståsigpåare, så visar det sig att de inte alls vet. Det är bara makt som gäller. Lärarinnor tolererar ingen som säger emot dem. Hur galet det än är som de säger så ska alla göra detta.

Här i Lund bygger man just nu en spårvagnslinje. Så otroligt korkat. Man lägger nästan 1 miljard på att få en spårvagn som går från Centrum och ut till en av stadens utkanter.

Tänk vad man kunde gjort med 1 miljard. Och om några år så kommer nya kommunikationsmedel. De är redan på gång. Och det är bara en av busslinjerna som spårvagnen tar över.

Nej fram för yttrandefrihet, fram för klarsyn.

Jesus hjälp oss så att vi får ett samhälle som fungerar, där lögnen inte äter sig fast, och där inte underdånighet och falskhet är det som gäller.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar