tisdag 24 oktober 2017

Ändetiden 239,
Profetian om när våra möten spelas in


Här har vi ytterligare en Profetia som placerar oss rakt i vår tid. Man kan fråga sig varför det speciellt ska tas upp här, att de är välsignade som dö i Jesus från och med nu. Har inte de som dör i Jesus alltid varit välsignade.

Men det som är speciellt nu är att man spelar in mötena och predikningarna och de sparas för framtiden. Och den som dör nu fortsätter att predika långt efter sin död. Det är unikt idag.

Upp 14:13. Och jag hör en röst [ljud] från himmelen som säger till mig: Skriv, välsignade är de döda, de som dö i Jesus [Herren], från och med nu är det säkert, säger anden, de får vila från sina mödor [arbeten, slit], därför att deras gärningar [insatser, arbeten] följer [är efterföljare till] dem.


Nu spelas möten in och vi kan i efterhand se predikningarna.

Ludvig Karlsson t ex på Evangeliecentret dog för c:a 12 år sedan men i många år efter hans död kunde man, på Vision Norge, se hans predikningar, varje vecka, och de var bra. Och det händer att man fortfarande sände någon av hans predikningar.

Vi har också Emanuel Minos, som dog för 3 år sedan och där finns på YouTube, predikningar från honom att titta på. Och de är också mycket bra och intressanta.

Så man kan säga att deras arbete finns kvar, Deras predikningar följer med in i framtiden. Så var det inte förr.

Och det är alltså det som är det profetiska uppfyllandet av det här bibelordet. Nu fortsätter budskapet långt efter det personen har dött.

Tänk, åter igen pekar de här versarna, i den här delen av Bibeln, rakt in i vår tid. Jesus är med oss, han visste vad för en tid vi skulle leva i.

Halleluja!! Jesus finns verkligen och är med oss idag.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar