söndag 8 oktober 2017

Min bortcensurerade kommentar på Christers sida Apg29
171008



För den som är intresserad att läsa min artikel som blev bortcensurerad på Christers sida så finns den nedan.

171008 Kommentar Apg29


Jag förstår att folk vänder Jesus ryggen när man framför argument som att Evolutionsläran är fel och det bevisar att Jesus finns. Man påstår att Vetenskapsmännen har fel och därför finns Jesus.

Om Vetenskapsmännen då har rätt då finns ju inte Jesus. Och ju mer de forskar ju mer bevisar de att de har rätt. Det skulle alltså leda till just det vi ser att folk vänder Jesus ryggen. Vi har oss själva att skylla med vårt tjat om skapelseberättelsen.


Nej, Bibelns första kapitel är en fantastisk profetia om hur Jesus ska frälsa världen, på 6000 år, just det som har hänt och precis som det står i den ordning och på det sätt.

Och vill man fortsätta och läsa profetior så har man en profetia om TV i Upp 13:14 – 15. Jesus visste för 2000 år sedan att TV skulle komma nu i ändens tid. Och www finns som profetia i Upp 13:16 – 18.

Det är bevis på att Jesus finns och att han är allvetande och allsmäktig.

Men när man tjatar om skapelseberättelsen och envisas med att evolutionsteorin är fel då får man bara folk emot sig och det med rätt. För vi kan inte spjärna mot udden hur länge som helst, till sist får vi erkänna att Evolutionsteorin faktiskt stämmer.

Karl Håkan


6 kommentarer:

  1. Om Evolutionsteorin stämmer så finns inte Gud!

    Om Evolutionsteorin skulle stämma, skulle det inte finnas Man och Kvinna, Hona Hane, o.s.v. allt liv skulle förökas genom celldelning utan att befruktning skulle krävas!

    Befruktningen är nämligen en av spikarna i kistan på Evolutionsteorin, det blir inga kycklingar utan Tupp så även om Hönan eller ägget kom först skulle sagan ta slut direkt eftersom det inte skulle finnas någon tupp att befrukta ägget!

    Det samma gäller människor det blir inga nya människor utan ett ägg och en sädescell som är förprogrammerade och fullt färdiga att börja (tillverkningen) av en ny människa!

    För övrigt går Evolutionsteorin ut på att allt ska utvecklas och bli bättre och bättre!

    I naturen och universum kan vi observera motsatsen med just vetenskapliga metoder!

    Allt går mot sönderfall!

    Så jag har svårt att inte tro på Guds Ord som säger att Gud skapade allt färdigt redan från början, den anpassning som finns färdigprogrammerad i DNA är inte Evolution utan just anpassningsförmåga till att leva i olika miljöer i skapelsen!

    Guds frid!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Guds ord som säger att Gud skapade allt färdigt redan från början"
      Guds ord säger också, att Gud såg på sitt verk och såg att det var mycket gott. 1Mos.1:31

      Så alla giftiga djur och växter, växter som kan missbrukas för att tillfredsställa köttet, allt detta som vållat människorna så mycket ont, det tyckte alltså Gud var mycket gott.
      Om inte Jesus hade kommit och visat på vem Gud egentligen är, så hade Gud inte stått högt i kurs.

      Radera
    2. Du ger själv svaret på frågan när du skriver "missbrukas" och "tillfredställa köttet"
      Om inte det onda skulle finnas skulle inte människan kunna välja att göra det goda!

      http://www.lifely.se/video/692

      Gud välsigne dig!

      Radera
  2. Hej

    Det är faktiskt helt ovh hållet upp till Christer själv att publicera det han vill skall publiceras. Det är ingen statlig eller allmän egendom utan Christers egen hemsida. Om han anser att ett inlägg eller kommentar är villfarelse och får människor längre ifrån vår Herre Jesus så är det hans skyldighet och rättighet att göra det! Angående evolutionsteorin så kan man använda andra forum att frambära detta! Jag själv blev censurerad på Torsten Åhmans hemsida då jag skrev emot evolutionsteorin! Gud välsigne dig o jag hoppas och tror att du kommer överge denna teori då den inte tål att granskas och dess anhängare är sanneröogen inte objektiva i sina forskningdtudier. Richard Dawkins tror på att utomjordingar har befruktat jorden ifrån början då det är helt osannolikt att liva bara uppstått ur intet.

    Mvh. Alexander

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. http://www.lifely.se/video/692

    Guds frid!

    SvaraRadera