onsdag 1 november 2017

Ändetiden 247,
Ingen blir frälst under Vredens tid



Idag ser vi detHur ingen blir frälst. Ja nästan ingen. Ingen kommer in i Guds Tempel. De troendes antal i våra traditionellt kristna länder går baklänges.

Och här står det alltså, ingen ska komma in i Templet medan Guds Vrede utgjuts.

Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.
Upp 16:1 Och jag hör en väldig röst [ljud] från templet som säger till de 7 änglarna [budbärarna]: Gå och töm ut Guds vredes skålar på Jorden.


Vi är tydligen inne i Vredesskålarnas tid. Vi ser det klart idag för ingen blir ju frälst, ja nästan ingen. Det är nästan ingen som tar emot tron idag. Och som det står här: Ingen kan komma in i Templet.

Det är egentligen ganska konstigt att när Gud sänder sina plågor. Då stänger han Templet. Då finns det igen räddning. Eller är det så att folk idag inte är intresserade av Gud och därför finns ingen räddning. Därför är Templet i praktiken stängt.

Ja vi vet att i vårt massmediala samhälle idag, där mörkret är så totalt, framstår den härlighet och kraft som vi har i Jesus som en omöjlighet. Och det är kanske därför nästan ingen kommer.

Vi kan också lägga märke till hur det i andra delar av världen är väckelse idag. Men inte hos oss, inte i Västvärlden. Där är det dött. Och det är här som Vreden utgjuts idag. Det är här som Vilddjurets Massmedia har ett så totalt grepp. Så det som står här hänger alltså ihop. När Vreden utgjuts då blir ingen frälst.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar