måndag 27 november 2017

Ändetiden 273,
Plågorna ger ingen frälsning



Men plågan i sig ger ingen frälsning. Det ser vi här, när haglet faller kommer människorna inte till tro utan förtalar Gud, säger fula saker om Gud, precis som idag. Dagens tomma kyrkor ger ingen frälsning utan är som hagel som plågar.

Men när värmen kommer, haglet smälter och vattnar, då kommer frälsningen.

Men idag har man alltså rensat ut Jesus ur det officiella samhället. Plågan blev för stor. Han får inte nämnas.

Upp 16:21 Och väldigt hagel, som en talent [ca 30 kg], kommer ner från himlen på människorna, och människorna förtalar [skymfar] Gud för haglets plåga [skada], för plågan [skadan] är enorm och kraftfull [extrem, överstigande].


Vi känner igen dagens samhälle här. Dagens kyrkor är tomma. Jesus finns inte längre i vårt samhälle. Nej man Förtalar Jesus, skymfar honom. Tar bort honom ur allt officiellt.

Jesus har kommit att uppfattas som en plåga, på grund av kyrkans tomhet och vilsenhet.

Och det Jesus vill göra det är bara att välsigna. Och det är det som han också gör till sist. När haglet smälter blir det vatten. Vatten som vattnar och ger nytt liv.

Åter ser vi att profetiorna är riktiga och att vi är här på slutet. Vi är där, där Jesus förtalas fritt i dagens samhälle. Där kyrkorna är tomma och har blivit en plåga. Och det märkliga är att det här är Samtidigt som Andra Religioner hedras, ja de lyfts fram och är godkända i samhället.

Man lär barnen i skolan att visa respekt för Muhammed, men att Jesus är inget att tro på. Ja det är t o m förbjudet att lära barnen att be till Jesus.

Och i sjukvården rekommenderas Yoga, en österländsk religionsutövning. Men ryser när man ser det här, ser Hur konsekvent Jesus har plockats bort.

Dit har vi kommit i vårt kristna land. Och vi Kristna vi går runt och knyter näven i byxfickan, och det känns som vi inget kan göra.

Ett annat bibelord som också ger det här om att Kyrkan har blivit falsk och en plåga det hittar vi i Upp 18:21.

Upp 18:21 Och en stark ängel [budbärare] lyfter [avlägsnar] en sten som en väldig kvarnsten och kastar den i havet och förklarar: På detta sätt, skall Babylon, den väldiga staden, snabbt [våldsamt] kastas och aldrig mer finnas.

Här liknas dagens kyrka vi en kvarnsten, en sten som mal sönder. Och den kastas tillbaka i havet, havet som är folkmassan, hedningarna, de som inte tror. Den försvinner och går inte att se mera. Så kommer det att gå med den här kyrkan som vi har idag. Den kommer att försvinna i världen.

Men Jesus kommer att segra hans frälsning finns där ändå, det ser vi i.

Upp 19:1. Och sedan hör jag ljud av en väldigt stor folkskara i himlen, som säger: Halleluja, frälsningen och äran och lovprisningen och makten tillhör Jesus [Herren] vår Gud.

När dagens tomma och falska kyrka har försvunnit då kommer Jesus, hans frälsning och Guds folk jublar.

Förtalet mot Jesus är intensivt idag, men nya tider ska alltså komma och vi får se fram mot dem.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar