söndag 12 november 2017

Ändetiden 258,
Vilddjuret förför Världen


Den 2:a Onda Anden som vi kan läsa om här i Upp 16:13 är Vilddjuret och det var det vi läste om i Upp 13. Vi kommer ihåg från avsnitten om den delen att det första vilddjuret var kolonialstaterna i början av 1900 talet och det andra vilddjuret det med två horn det var Supermakterna under andra hälften av 1900 talet.

Det är alltså den Anda de har kommit med, den avkristning och den världsliga makt de skapat som är den här 2:a Onda Anden.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Idag är hela världen full av det budskap som kommer från dessa två vilddjur som behärskade tillvaron under 1900 talet. Hela den avkristning och ondska som kom fram då det är den som alla följer idag.

Och vi har idag en TV som har en väldig massa kanaler och nästan alla är fulla med detta budskap. Ett budskap med våld, och död och hemskheter. Och folk sitter och ser på det här som en underhållning. När de ska koppla av så ser de Vilddjurets budskap. Vilddjurets filmer och förföriska program.

Och Internet är också full av det här budskapet, Där finns mängder av sidor som man inte ska gå in på för det som finns där är inte bra. Det bryter ner Andligt.

Och Skolan är också full av Vilddjuret. Barnen lär sig att Jesus inte finns. I stället lär de sig Yoga, och andra övningar med Österländsk religion som bakgrund.

Och i skolan är Muslimska symboler tillåtna. Man ska respektera att andra bär omkring på dem. Men vem lär barnen att de ska respektera Korset, att de ska Respektera Jesus. Ingen. Jesus kan man skända och tala illa om.

Överallt i samhället härskar idag denna avkristnade miljö. Detta officiella där Jesus inte finns.

Ja, Vilddjuret har helt tagit över vårt officiella samhälle och Jesus får inte finnas där.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar