fredag 3 november 2017

Ändetiden 249,
1:a skålen,
TV och www förför Guds församling


Det är så Guds vrede började, med förförelse, med till synes oskyldigt tittande på TV. På Vilddjurets bild, de program som han sände. Och det var ju bara det som fanns i början. Här i Sverige hade vi bara en kanal och den var fylld med Världens Budskap, Vilddjurets Budskap.

Och likaså Vilddjurets märke, surfande på Internet, www, 666, med det har mycket skit kommit in i de kristnas sinnen och ondskans varhärdar etablerade sig i våra kyrkor.

Och det är också intressant att konstatera att på 50-talet, då var hela västvärlden Kristen alltså som en del av Guds församling. Men så är det inte idag. Idag är det avkristnat.

Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.


När vi läser ordet ser vi att den här första skålen gäller marken, och marken är en symbol för Guds folk. Och det är alltså där djävulen först angrep, Genom att få Kristi kyrka på falla så faller allt.

Och när det här började då var ju hela västvärlden Kristen. Hela Europa var Kristet. Det kristna tänkandet genomsyrade hela vårt samhälle.

Men det här som händer ingår i Guds plan, Gud vet det här och ut av allt detta ska Guds rike komma.

Att ha Vilddjurets märke, kännetecken, det är att ha koderna till Onda www sidor, och gå in och titta på de förföriska budskapen.

Och att dyrka Vilddjurets bild, det är att sitta och se allt på TV och brytas ner av hans dåliga program med förförelse och världslighet.

Och det är många Kristna som inte alls förstår det här. Den förförelse som finns i TV och på Internet, Det ondas budskap som succesivt äter sig in i våra själar och tar över Guds plats. Det är man inte medveten om.

Det är därför det är viktigt, när vi ser på TV och Surfar på Internet, att vi tänker som Gud vill. Och det läste vi om i ett tidigare inslag där Gud gav oss hur vi skulle tänka i Upp 14:12.

Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].

Vi ska alltså alltid ha Guds bud och befallningar inför våra ögon när vi ser på TV och program som lockar oss bort från det ska vi stänga av.

Likaså ska vi ha tron på Jesus som viktig, och program som försöker att få oss bort från Jesus och göra ner Jesus ska vi inte heller titta på.

Och det samma gäller www, internet. Så det är alltså viktigt att vi inte bara sitter där passivt och tar in allt för då blir våra själar fyllda med detta falska budskap som Vilddjuret vill att vi ska ha i oss. Så att vår Jesus tro försvinner.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar