måndag 6 november 2017

Tänk så bra det kunde blivit
171106

Ja det tänker man på ibland. Vilket bra land Sverige kunder varit.

Om man bara låtit bli att Avkristna landet.

Om man bara låtit bli att stifta lagar så att man inte kan kritisera vissa grupper. En del av dessa grupper driver ju ett rent destruktivt mål.

Om vi bara kunde hållit invandringen på den nivå som vi klarar.

Om vi hade låtit bli att tro att vi kan sätta skatterna hur högt som helst och folk ska fortsätta att betala in och samhället fortsätta att fungera.


Om vi låtit bli att tro att vi kan avrusta landet steg för steg för steg och fortfarande ha ett försvar.

Jag minns själv när jag låt i Lumpen på 60 talet. Då hade vi 8 Jagare, vi hade minst 6 Fregatter, Vi hade 2 Stora Kryssare med 15 cm kanoner på. Vi hade 800 flygplan på 14 militära flygplatser.

Idag finns nästen inget försvar kvar. Idag är, för vissa grupper, inte det viktiga att vi har styrka och numerär i försvaret utan att det finns kvinnliga soldater och att det är jämställt.

Och vår avrustning har inte bara lätt till ett nästan obefintligt försvar, det har också lätt till att vår försvarsindustri nästan kraschat, en försvarsindustri som är motorn i innovation och framtid i den Svenska industrin överhuvudtaget.

I Skolan får barnen lära sig att det inte finns någon Gud och att det är roligt att klä ut sig till benerangel och djävlar. Det är inte underligt att våra barn mår dåligt idag.

Vi hade Skeppsvarven i Göteborg och i Skåne. Ja vi hade landet fullt av industri. Elektrolux, SKF, Kockums, Volvo, SAAB, Scania, Findus etc. Svenskägda då. Idag är många av dem ägda av utländska företag.

Varför har det blivit så här. Varför har Gud tagit sin hand bort från oss. Jo för att vi har övergett Jesus. För att vi har sagt att vi inte behöver honom. Och då har den ena förbannelsen och dumheten efter den andra tagit över.


Jesus rädda oss!! Förlåt oss vår dumhet och kom tillbaka till vårt land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar