måndag 20 november 2017

Vart är MeToo på väg
171120


MeToo rasar vidare. Varje dag matas vi med de hemska karlarna. Varje dag ska nya avslöjanden göras.

Men frågar sig vart är vi på väg. Vad är syftet med denna kampanj. Att sexuella övergrepp, våldtäkter och liknande inte ska förekomma det är en självklarhet.

Men denna kampanj blir helt fel, där man blandar våldtäkter, med ett klumpigt uttalande, med att någon petar på någon, med att någon närmar sig en kvinna på ett klumpigt sett. Etc.


Nej man frågar sig varför fortsätter det hela. Det finns lagstiftning, och har någon begått brott då får det ju gå till åtal. Men vi kan inte ha ett samhälle där normala män inte vågar närma sig en kvinna, för det kan ju bli klumpigt. Det kan ju missuppfattas.

Är man ute efter ett samhälle där de två könen inte kan mötas. Ska den normala familjebildningen med Mamma, Pappa, Barn. Upphöra i vårt samhälle. Är det krafter som drar åt det hållet som driver det här.

Eller är det krafter so ska sätta Burka på alla kvinnor i samhället. Ja man frågar sig.

Eller är det krafter som ska stäkra kvinnan på mannens bekostnad. Genom att ständigt göra ner mannen så kan man till sist kanske får bort alla män ur alla ledande positioner. Män är ju hela tiden potentiella hot.

Eller är det bara en kampanj där man försöker få bort fokus från invandrare som begått sexuella brott.

Ja man undrar hur det hela ska gå vidare och när dessa som driver den här kampanjen är nöjda. Var är vi vanliga män då. Och hur ser vårt samhälle ut.


Jesus hjälp oss!! Ge oss ett fungerande samhälle också på detta område.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar