fredag 10 november 2017

Ändetiden 256,
De tre Onda Andarna i vår tid



Den 6:e skålen innehåller Onda Andar. Och vi ser idag hur de går fram och tar för sig. Det är både Ormen inne i våra församlingar. Det är Vilddjuret som vi ser i våra massmedia och det är till sist den Falske Profeten alltså Islam som går fram i vår tid.

Och de är välgödda idag, de Onda Andarna, de är feta som paddor.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.


Det är intressant att se hur heltäckande de tre onda Andarna täcker upp tillvaron.

De ger sig in i våra församlingar och förför dem, lik ormen vred Eva (Eva är ju en symbol på församlingen) så att hon åt av det förbjudna trädet och därmed kom bort från det Gud. Vi ser det här i Sverige där våra Kyrkor mer och mer går Världens väg.

Vi ser hur de är i Världen där Vilddjuret härjar, hela tillvaron är fylld av ondskans budskap. Jesus har helt försvunnit. Ja det är en självklarhet att han inte finns för Världens barn.

Och slutligen ser vi den Falske Profeten, som ju står för falska läror och speciellt Islam som ju sägs vara Profetens lära. En läror som för oss bort från Gud och Jesus. Islam går idag fram med höjt huvud och av någon underlig anledning böjer sig alla. TV fylls av reklam för Islam. Ja det är verkligen en Ande som driver det här.

Och dessa Onda Andra är kraftfulla och hänsynslösa idag. De är inte som Ormen i paradiset, som var mager och slingrig. Nej de går rakt på och är feta idag, som Paddor, som det står.

Och Ondskan använder sig verkligen av alla medel för att utplåna allt som har med Jesus att göra idag.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar