lördag 18 november 2017

På nätet är det fartkameror överallt
171118



Det är inte klokt. Men det som har varit frihetens forum där man kunnat sagt det man känt. Uttryckt det som föll på läppen när man tänkte. Där har man nu censurivrarna ett totalt grepp.

Där har man datorer som går runt och kollar att ingen säger något som går för långt. Det är som hade man fartkameror på alla vägar överallt. Men vet aldrig när man blir tagen.

Och man inför sak efter sak som inte får sägas. Det gäller verkligen att uttrycka sin åsikt med rätt formulering. Med tillräckligt milda ord etc.


Nu hörde jag t ex att ordet ”Lapp” kanske inte längre får förekomma. Det kan vara nersättande. Och vi ser den här MeToo kampanjen den bara rullar på och de som tycker att det stundtals går för långt. Dem ser man knappt.

Så här är det överallt. Monopolet är totalt i våra medier. Och alternativet, Bloggar och Nättidningar är alltså övervakade av datorer som kan kolla allt.

Och att protestera har ingen verkan. De som har makten bara fortsätter att dra åt snarar om det fria ordet. Det finns alltid sätt, att sätta dit folk som är misshagliga.


Jesus hjälp oss. Vi går under!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar