måndag 13 november 2017

Ändetiden 259,
Islam och andra Främmande religioner går fram idag



Den tredje Onde Anden är alltså den Falske Profeten. Och vem som är Profeten och hans religion vet vi idag. Det är Islam, Och den är alltså falsk och den ska ha framgång i våra dagar enligt den här profetian. Och det stämmer, Islam går fram idag.

Vi är alltså här, när vi ser hur Islam går fram över världen.

Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.


Förutom Islam kan man se det här om Falske Profeten som en profetia också om alla andra Främmande Religioner. Och vi ser också hur t ex Buddismen väller in i västvärlden. Hur Yoga etc. har blivit något accepterat i många sammanhang.

Hur man t ex i vår skolor sitter på Gymnastiklektionerna och lär barnen Yoga, som något självklart. Men hur bön till Jesus är totalförbjuden.

Hur man lär barnen att visa respekt för Islams religiösa symboler. Men hur Jesus och den Kristna tron får skändas hur som helst.

Och det som förvånar är den samstämmighet som vi har här mellan vänstern och dessa andra religioner. Både Islam och Buddismen.

Nästan dagligen ser men inslag i massmedia som talar positivt om Islam och också Buddism.

Men det gemensamma för allt det här är att det är mot Jesus, mot den äkta Kristna tron och det är ju det som Ondskan vill utplåna idag. Jesus ska bort enligt dessa Onda Andar.

Men vi som läst Bibeln vi vet att det är Jesus som kommer att segra till sist.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Islam uppenbaras sannolikt redan i Upp.9
    Stora delar härefter handlar om islam och dess verkningar.
    "Den falske profeten", som har visat sig vara Muhammed, islams grundare, försvann redan år 632.
    Sålunda kan man sammanfatta hela islams krigiska verksamhet i det som Bibeln kallar Harmagedon.
    Vi bör nu inrikta oss på det som i Bibeln kallas "den stundande striden". Upp.20:8-9
    Vi är alltså mycket nära nu, att få ta emot det rike, som har varit berett åt oss från tidernas begynnelse. Guds rike på jorden. Det som Jesus uppmanade oss att bedja om i Herrens bön; Tillkomme ditt rike, må ditt rike komma.

    SvaraRadera