måndag 6 november 2017

Ändetiden 252,
Våldet i Massmedia är straffet för att man tagit Jesus ut ur samhället



Budskapet till Hedningarna, alltså Västvärlden är att Bara Jesus är rättfärdig, Och det fel man har gjort är att man ha tagit bort de som tror på Jesus.

Det är därför som straffet kommer, och hela samhället vrids tillbaka till det samhälle vi hade före Kristendomen. Före den tid när Jesus tron kom. Det samhälle som präglades av våld. Där styrka och hot och hemskhet styrde.

Och det är alltså det samhället vi ser i våra massmedier idag. Det Jesuslösa samhället.

Upp 16:5 Och jag hör sedan vattnens ängel [budbärare] som säger: Bara Jesus [Herren, Jashve] är rättfärdig [infriande, rättvis], för han är och han var och han är helig [barmhärtig], för det är du som dömer [prövar].
Upp 16:6 Och heligas och profeters blod tömmer [häller] de ut, och du ger dem då blod att dricka, för de är värda det.
Upp 16:7 Och vidare hör jag offeraltaret säga: Ja, Jesus [Herre, Jashve], Gud den allsmäktige, sanna och rättfärdiga är dina domar.


Vi kan också dra oss till minnes det 5:e sigillet som just kom från Altaret. Vi ska titta på det.

Upp 6:9. Och när han öppnar det 5:e sigillet. Ser jag under altaret de själar, som dödats [stympats] på grund av Gudsordet och på grund av vittnesbördet som de har.
Upp 6:10. Och de ropar med väldig röst och säger till herren [mästaren], den helige och den sanne: Hur länge skall du låta bli att [inte] döma och hämnas vårt blod, från dem som bor på jorden.
Upp 6:11. Och de alla får långa vita [lysande] kläder, och han säger till dem att ta det lugnt [upphöra, vila] ytterligare en liten tid, tills det verkligen kommer att bli fullt, med deras medtjänare och deras bröder, som också kommer att dödas, som de.

Här i Upp 6 ser vi alltså det som är grunden för det här. Det är alla som dödats för att de varit Kristna. Allt lidande som Kristna fått utstå. Och vi läser här i Upp 6 hur de drabbade ska vänta på Guds dom över de som gjort dessa hemskheter, tills antalet av de som dödats blir fullt.

Och det är alltså nu vi kommit dit. Nu har antalet blivit så stort att Gud agerar och här i Upp 16 kan vi läsa om det. Nu har domen kommit. Domen mot alla de som dödat Kristna, som förföljt Kristna etc.

Och allt våld vi har i dagens samhälle det är straffet.

Vi vet genom historien hur inte ens Kristna kunde hålla fred. Och hur de Katolska kyrkan har miljoner människor på sitt samvete. Inte ens de Kristna har alltså alltid kunnat sprida den sanna Jesus tron. Och vi ser hur samhället idag straffar oss kristna genom att ta Jesus ut ur samhället, men också hur detta leder till det totala förfallet som vi ser i våra massmedier.

Och till sist kommer alltså domen och nu är den här. Nu har vi massmedia som spyr ut våld och död över mänskligheten. Precis som det står i den 3:e skålen där källorna och floderna är fulla av blod som vi läste i förra avsnittet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar