torsdag 9 november 2017

Ändetiden 255,
6:e skålen,
Sista välsignelsen försvinner



Eufrat är den 4:e och sista av Guds välsignelsefloder som flöt ut från Eden (det står i 1 Mos 2:14). Och när den torkar ut är alltså Guds sista välsignelse slut.

Och det är det som händer nu och det är därför som vi ser hur Österländska religioner och Islam väller in i västvärlden. Det är Konungarna, härskarna, från Öster som kommer när vår Kristna välsignelse har torkat ut.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten blir uttorkat för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].


Ja, här står det alltså. Det som vi ser idag. Hur, härskarna från Öster, Österländska religioner, väller in i väst och vi har framförallt Buddismen och Islam som tar för sig i vår västliga värld.

Det är för att vår egen tro inte längre fungerar. I och med att vi övergett Jesus. I och med att han inte längre är det vi ivrar för, utan annat har blivit viktigare. Då har Välsignelsen dött ut. Vi har blivit tomma. Den tro som fyllde hela vår Västvärld. Tron på Jesus har vi övergett.

Och då har han också övergett oss, och vi är inte längre Välsignade.

Och vi vet hur man idag sitter i Sjukvården och har Yoga med patienterna, och hur det idag är förbjudet i sjukvården att tala om Jesus.

Hur man lär barnen i daghem och skola, Yoga, Österländsk religions utövning. Ja österländska religioner har verkligen strömmat in här i våra länder.

Och vi märker hur Islam kommer mer och mer. Moskéer och Minareter dyker upp på fler och fler ställen. Ja nu har man t o m börjat med böneutrop i vårt land. Vårt Kristna land. Och här finns c:a 1 milj muslimer redan.

Det enda vi får höra i våra massmedier är hur viktigt det är att vi inte grips av rädsla när vi ser det här, utan böjer oss och accepterar. Det är inte klokt, det är verkligen Onda Andar som tar över vårt land.

Så alltså efter alla de andra Vredesskålarna.

En Västvärld som är Andligt död.
Ett Massmedia som spyr ut död och våld.
En brännande Sanning som man knäcker med lagstiftning.
Ett land som mer och mer inför Censur och Självcensur.

Så kommer alltså det här. Onda andra tar för sig. Onda Andar från andra religioner fyller vår västvärld, den som varit Kristen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar