torsdag 30 juli 2020


Den Andliga världen 12,
Kan den Stora skökan vara Socialismen

Det andra förslaget som vi tog upp i förra artikeln på vad som kan vara den stora Skökan, det var Socialismen.

Socialismen har blivit vår tids religionDet är en religion som har tagit efter det Jesus lärde man påstår sig göra de ännu bättre. Och per definition blir man ju då Antikrist, en som säger sig vara bättre än Jesus och ska ersätta honom.

Men vi kan samtidigt se att överallt där Socialismen förverkligats t ex, Sovjetunionen och Maos Kina, så får vi förtryck och fattigdom.

Och man kan se dess Vilddjursanda när man ser hur den har som mål att förena hela världen i ett rike. Det man kallar för Internationalen.


Och det är det här vi ser idag och som är i verksamhet i vårt land när man öppnar våra gränser och varje år släpper in runt 100 000 personer av annan härkomst. Vårt land ska inte längre vara Sverige för Svenskarna, det ska vara internationellt, lika för alla.

Och det är intressant att det var ju precis så här man gjorde i det Gamla Babylon, man tvingade folk att flytta från sitt land och bosätta sig i andra regioner för att få en total blandning där allas identitet upphörde. Och det här är alltså ett beteende som otvivelaktigt placerar Socialismen som en Vilddjurs ideologi.

Och Socialismen har 4 fiender som ska utplånas och det är

Kyrkan
Kungen
Krigsmakten
Familjen

Och det intressant i Sverige idag är att man har lyckats med i stor sett alla fyra.

Vi ser hur Kyrkan idag är helt marginaliserad, och har tappat sin makt och t o m sin tro. Det som finns kvar av kyrkan har blivit något som i stället för Jesus har Socialismen som ideologi.

Kungen har helt tappat sin makt och är bara en symbol.

Krigsmakten har bantats ner till obefintlighet, och är något som finns som namn men inte kan utföra sin funktion.

Och det mest skrämmande är att man också nästan helt har lyckats förinta också familjen.

Så när man ser hur det här kom in i vårt samhälle, så drar man slutsatsen att Socialismen är inget som just nu håller på att ta över, utan det har den redan gjort och den lade grunden under första delen av 1900 talet. Och det är intressant för det var då som det 10 hornade vilddjuret verkade. Det som var Kolonialismen med Hitler och Kommunismen i Ryssland.

Och vi kan ju också konstatera att Kyrkorna idag till stora delar har blivit Socialistkyrkor, Det är den Socialistiska tanken, religionen som fyller våra kyrkor. Inte vad Jesus ville och hans Ande.

Det är kanske med de här tankarna med oss, vi ska läsa de här två kapitlen (Upp 17 och 18), att parallellt med att de handlar om den Katolska Kyrkan så handlar de också om Socialismen i vår tid och vad som kommer att hända med den.

Och då försvarar de här två kapitlen sin plats här i slutet, tillsammans med de andra avslutande händelserna i Guds frälsning av människorna. För då blir det här också händelser i ändens tid. Och att vi inte ser allt här beror kanske på att det ännu inte har hänt.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar