lördag 13 februari 2021

2021 02 13, Ny Video, Profetian om Kolonial staterna

 

Ny Video, Profetian om Kolonial staterna
2021 02 13


 
Jag har nu lagt ut en ny video och den här videon handlar om första delen av Upp 13. Det är där det talas om det 10 hornade Vilddjuret som behärskade hela världen. Och det som gjorde det före Supermakterna. Det var ju Kolonialstaterna.
 
Och läser man texten så hittar man Radion. Man hittar Hitlers dödande av Judarna under 3,5 år den tid som Gaskamrarna användes. Och vi kan se att tiden för kolonialstaterna var en tid när det historiska arvet från Antiken var betydligt mera närvarande än det är idag.
 
När man sett det här, att första delen av Upp 13 handlar om Kolonialstaterna och andra delen av Upp 13 handlar om Supermakterna då inser man vilken tragedi det är att så många idag går och väntar på att Upp 13 ska komma. Det har ju redan varit. Och genom att man inte ser och erkänner det här så förleder man stora delar av Kyrkan och gör den blind i denna tid som är så viktig, nu när vi går och väntar på Jesus mycket snara ankomst.
 
Nej idag är vi längre fram i Profetian i Uppenbarelseboken och vi är i Upp 16 där det talas om den 6:e vredesskålen, och det är saker som vi skall komma till längre fram men det finns redan att läsa här i min Blogg.
 
Länken till Videon är:
 
https://www.youtube.com/watch?v=YF5jzpNx6Rw
 
För den som vill läsa om den 6:e vredesskålen här i bloggen, där vi alltså är nu, så rekommenderas länken:
 
https://minjesus.blogspot.com/2020/07/varmediavarld-84-summering-9-6e.html
 
 
Karl Håkan
 
(Etiketter: Video, Kolonialstaterna, Upp 13, 1900-talet, Hitler, Radion, Judehat)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar