måndag 22 februari 2021

210222 Profetian om 6 dagars kriget och Anden utgjutande i alla Samfund

 

Profetian om 6 dagars kriget och Andens utgjutande i alla Samfund
210222
 

Nu har jag lagt ut en Video igen och den här gången handlar det om Profetian om 6 dagars kriget, och om hur Gud också i samma sammanhang utgjuter sin Ande över alla samfund från den katolska kyrkan och den protestantiska kyrkan till frikyrkor, ja alla olika samfund.
 
Det hela var 1967 – 1968, Det var då det skedde. Och Vi har en väldigt intressant profetia om det hela i Upp 14:1 – 5.
 
I Upp 14:1 läser vi:
 
Upp 14:1 Och jag såg och se ett lamm står på berget Sion och med honom 144 000, som har namnet på sin fader skrivet på sina pannor.
 
Berget Sion är tempelberget och 1967 stod den Israeliska Armen där efter att ha erövrat det från Araberna. Profetian gick bokstavligen i uppfyllelse. Och vid samma tidpunkt hände också nästa versar
 
Upp 14:2. Och jag hör ljud från himmelen som ljud av många [mycket] vatten och som ljud av väldig åska och jag hör ljud av harpospelare spelande med sina harpor.
Upp 14:3. Och de lovsjunger efter en ny sång [sångsamling], framför tronen och inför de 4 väsendena och de äldste och ingen kan läras den sången [sångsamlingen] förutom de 144 000, de som har köpts fria från stoftet [jorden, myllan].
 
Vatten är ju som vi pratat om Hedningarna och de fick en ny sång, den Helige Ande, en sång som ingen kunde lära sig utan som man får från Gud.
 
Det som kan tyckas lite konstigt är att ljudet kom från Himlen, men det förklarar Paulus i
 
Ef 2:5. Och vi som är döda i oss själva på grund av synd [överträdelse], väcker han till liv genom Messias [Kristus]. Av nåd har ni blivit frälsta.
Ef 2:6. Och han reser [väcker] upp oss och sätter oss i himlen med Messias [Kristus] Jesus.
 
Jesus har redan satt oss i himlen med sig Andligt sett och därför kan Johannes skrev att han hör ljudet från himlen. Det är de som blivit fyllda med Ande och redan i Anden är med Gud i himlen. Så fantastisk var den Ande utgjutelse som kom här med den Helige Andes utgjutande över alla Samfund.
 
Och det är intressant att se att den här profetian står här i samband med Vilddjuren och alla andra hemskheter. Gud tar hand om sitt folk även i dessa tider.
 
Videon finns på länken:
 
https://www.youtube.com/watch?v=mwxxBrpBX84
 
 
Karl Håkan
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar