fredag 19 februari 2021

210219 Ny Video, Profetian om att handla på nätet

 

Ny Video,
Profetian om att handla på nätet
210219

Jag har nu lagt ut en Ny Video som handlar om Bibelns profetia och om att handla på nätet.
 
Det är Upp 13:16 – 18 som innehåller både att vi ska ha en kod som vi ska minnas och slå in och att för att handla på nätet ska man också ha ett användarnamn.
 
Och åter ser vi att det är www som gäller.
 
Det finns många som förknippar det här bibelstället med alla möjliga konstiga märken på hand och panna, och även att det skulle gälla någon form av chips i handen för att få handla.
 
Men för egen del så ser jag klart att det här just handlar om att handla på nätet och inget annat och att det åter sätter in oss i tiden. Vi är där för de flesta har handlat på nätet och har både användarnamn och kod. Och inget farligt händer.
 
Nej det som många läser i samband med det här, Upp 14:9 – 11 och som handlar om hur hemskt det är att ha Vilddjurets kod det är specifikt när man går in på de hemska sidor som finns idag med förförelse och dåliga filmer etc . Det ska man hälla sig långt borta ifrån. Men att handla på nätet det är helt OK.
 
Att det är så ser vi här för här i Upp 14:6 – 11 är det tre typer av TV satelliter och också andra system och det är de Evangeliska som man ska titta på. Det är de officiella och där ska man vara restriktiv och veta att där är mycket förförelse och lögner idag.
 
Och så till sist har man de rena Vilddjurs kanalerna och sidorna som man inte ska överhuvud taget gå in på.
 
Länken är:
https://www.youtube.com/watch?v=lv2mkDXcHGM
 
 
Karl Håkan

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar