torsdag 25 februari 2021

210225 Ny Video, Profetian om TV Satelliterna 210225

 

Ny Video,
Profetian om TV Satelliterna
210225
 

En ny Video är nu utlagd där jag talar om TV Satelliterna. De har olika kanaler och ett slag är de Evangeliska. Vi har t ex Vision Norge som kom 2003 och Kanal 10 som kom 2005. Vi har också Gospel Chanel och Gods Chanel m fl.
 
Förutom de Evangeliska så har vi Main stream media som man kallar det idag. Typ SVT och Expressen etc. Det är kanaler som idag mer och mer styrs av vänstern och där lögner och censur blir starkare och starkare.
 
Den tredje typen av kanaler är de som kallas för Vilddjurets kanaler eller man kan också kalla dem Ondskans kanaler. De är fulla av dåliga filmer och annat skit som man inte ska titta på. Ja de är så hemska att det talas om Tortyr 
Eld och Svavel inför Heliga Änglar om man tittar på dem. De förstör alltså en själ fullständigt.

 
Och förutom TV satelliter så finns också motsvarande på nätet.
 
Men för att vi ska veta hur vi ska bete oss så har Gud gett oss en regel
 
Upp 14:12. Här gäller de heligas trofasthet [uthållighet], så att man håller [bevarar] Guds befallningar [bud, ålägganden] och Jesu tron [tilliten till Jesus].
 
Det vi tittar på ska vara så att det respekterar 10 Guds bud och det ska hjälpa oss i vår tro på Jesus. Kanaler och sidor på Internet som bryter mot 10 Guds bud och medvetet går in för att riva ner Guds Bud och där Jesus tron ifrågasätts. Det är kanaler och Internetsidor som vi inte ska titta på.
 
Länken till Videon är:
https://www.youtube.com/watch?v=bLoCoij_8Zs
 
 
Karl Håkan
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar