torsdag 4 mars 2021

210304, Profetian om vår Genomskinliga värld och Löftet om Jesu kommande seger

 

Profetian om vår Genomskinliga värld och Löftet om Jesu kommande seger
210304
 

Här har vi en Profetia i Bibeln som alla Kristna borde läsa noggrant för det ger hopp om den tid vi lever i just nu. Just nu så ser vi mer och mer hur ondska och elände tar över världen. Och många förstår inte hur det här ska sluta.
 
Men i Profetian om Glashavet i Upp 15 alltså profetian om en genomskinlig värld ser vi att när det inträffar, då ska vi veta att det är Jesus som har makten. Det är hans beslut som genomförs. Hans vrede som utgjuts i det vi ser.
 
Och inte bara det för här finns också löftet om att alla människor ska komma och böja sig för honom, ska tillbe Jesus. Det vi ser idag med Guds vrede och allt elände som kommer det ena efter det andra och det tycks bara bli värre det är inte det sista. Jesus har lovat att segra och lägga hela världen under sig.
 
Allt ska bli bra. Jesus ska rädda världen och vi kan lugnt se fram mot hans seger som alltså kommer efter den tid vi har nu.
 
Dessutom ska vi titta på det bibelställe som säger att när Vredesskålarna utgjuts ska ingen bli frälst. Vi ser det idag i Sverige, och allteftersom Vreden går vidare över världen kommer alltså det här ordet förmodligen att följa med.
 
Men som sagt Jesu seger kommer och han kommer att lösa allt.
 
Länken är:
 
https://www.youtube.com/watch?v=fGGAdgFh1lY
 
Karl Håkan
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar