onsdag 24 mars 2021

210324, Profetian om den 6:e Vredesskålen

 

Profetian om den 6:e Vredesskålen
210324
 

Här är nu nästa Videoavsnitt och det kommer in på den 6:e Vredesskålen. Det är den tid vi har just nu och den kännetecknas av hur Österlandet, Kina, Japan och Indien etc mer och mer börjar ta över i vår västvärld. Både ekonomiskt, vi ser det med Kina idag, och också religiöst, det ser vi med Buddismen från Indien.
 
Och fortsätter vi i 6:e vredesskålen träffar vi på De tre onda Andarna, Draken, alltså Djävulen själv, Vilddjuret, alltså Ondskans rike, och slutligen den Falske Profeten, alltså Islam.
 
Satan, Djävulen, är den kraft som idag slingrar sig runt i våra Kyrkor och gör att de faller ihop och inte klarar av att ha Guds Ande längre.
 
Vilddjuret är det sista i raden av Vilddjur, Vi har ju där haft både
Babylon
Det Persiska riket,
Det Grekiska riket
Romarriket,
Det 10 hornade Vilddjuret i Upp 13, alltså Kolonialstaterna under första halvan av 1900 talet.
Det Två hornade Vilddjuret i Upp 13, Supermakterna, USA och Sovjetunionen från 1948 till 1990
 
Och nu slutligen har vi alltså Vilddjuret i Upp 16:13 som tillsammans med Draken och den Falske profeten uppträder här på slutet.
 
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
 
De tre är onda Andar och deras mål är Krig mot Gud den högste, på Guds den allsmäktiges väldiga dag.
 
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar