lördag 2 december 2017

Ändetiden 278,
Kyrka blir också Socialistisk



Det är intressant att konstatera att också kyrkan är Socialistisk. Den är också röd. Purpur och Schalakan är dess färg.

Upp 17:4 Och kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och förgylld med guld och ädelsten och pärlor, och har en guld bägare i sin hand, som är full med avgudadyrkan [gräsligheter] och hennes otroskaps [hors, avgudadyrkans] ruttenhet [orenhet].


Det var därför det gick så lätt. Så lätt att lura in de kristna i Socialisttåget. Att skifta över dem från Jesus till Marx. Det var för att också Kyrkan var röd. Vi ser det här i den 4:e versen. Kyrkan var klädd i purpur och Schalakan.

Och jag minns själv när jag var liten då var det naturligt för mina föräldrar och för alla i församlingen att rösta på Socialdemokraterna.

Ja det fanns t o m något som hette Broderskapsrörelsen. Det var Kristna som ingick i Socialdemokraterna. För de tyckte att det var ju samma tänk. Och vi ser idag vart det gick. Det gick åt skogen.

När man satte upp Socialistguden på altaret jämte Jesus då tog han över. Och idag finns inte Jesus längre i vårt samhälle. Men Socialistguden dominerar totalt.

Och hade alla som är födda och uppväxta i ett troende kristet hem blivit troende kristna då skulle det varit 3 milj kristna som var aktiva gick i kyrkan och som bad varje dag. Men det är på sin höjd idag c:a 200 – 300 tusen.

Så där ser man vad som händer när man blandar in Socialismen i Kristendomen. Då försvinner Jesus bort.

Jesus hjälp oss och kom tillbaka till vårt land och folk!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar