söndag 17 december 2017

Ändetiden 293,
Vårt moderna samhälle tar avstånd från Kyrkan



Ledarna på jorden tar avstånd från Kyrkan. De har tidigare levt på att föra fram sin positiva hållning till Kyrkan men idag är det tvärs om, åtminstone i vårt land, ja i hela västvärlden.

Och det här kan vi också läsa om i Profetian. Här står det i Upp 18:9 – 10.

Upp 18:9 Och jordens konungar, som horar [dyrkar avgudar] och lever i lyx [överflöd] med henne, skall klaga och skall jämra sig över henne, när de ser röken från hennes bränning.
Upp 18:10 De har stannat på avstånd av rädsla för hennes pina [möda] och säger: Ack och ve, den stora och mäktiga staden Babylon, för på en timme [en tid, plötsligt] kommer din dom.


Bibeln beskriver alltså att des ka bli så här i ändens tid. Jordens konungar, de som styr ska ta avstånd från Kyrkan. De ska hålla sig på avstånd. Inte mera engagera sig i henne. Nu när de ser hur hon faller ihop.

Och där är vi alltså idag. Idag faller kyrkan ihop. Den har ingen Andlig kraft längre.

Och hel samhället har tagit avstånd från det Kyrkan predikar. Tro har blivit en privatsak, och man får tro på vad man vill. Djävulsdyrkan är lika bra idag som Jesus. Det är inte klokt. Och Islam ska man hedra och inte säga något ont om, för då är man rasist.

Och t o m i företag får man inte tala om Jesus. Och det kan vi läsa om i Upp 18:11.

Upp 18:11 Och jordens [markens, landets] handelsmän klagar [jämrar sig] och sörjer över henne, därför att ingen längre köper deras bördor [laster, skeppslaster].

Tro är också där en privatsak och man ska vara neutra. Inte tala om det. Och det är precis som det står här. Kyrkan är inte längre lönsam och Alla ställer sig på avstånd och tittar på nu när kyrkan faller ihop. Nu när det Kristna Sverige inte finns mera.

Men det är ju nu Jesus kommer. Det är nu de sista delarna av profetiorna håller på att gå i uppfyllelse. T o m den här om att alla ska ta avstånd från Kyrkan, från den Kristendom som Kyrkan predikar.

Så då kan vi konstatera att också här är vi på slutet. Som vi i den här serien gång på gång har kunnat konstatera, när vi har tittat närmare på profetiorna.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar