tisdag 12 december 2017

Tillrättalagda Nyheter
171212


För några dagar sedan hade muslimer i Malmö ett tåg där man uttryckte sin åsikt om Judarna. Judarna stod inte högt i kurs och man ropade att de skulle skjutas.

Inte mycket sas i våra officiella nyheter om det här. Det var ju hets mot folkgrupp av värsta slaget. Men tydligen föll det inte nyhetsmedia på läppen att rapportera.

Några dagar senare däremot hade man haft en ny demonstration från Muslimernas sida och nu hade man sett till att bara tillåtna slogans ropades. Och dessutom åkte Muslimska ledare till Synagogan och träffade Judar och förklarade hur man var dessas vänner. Det här var Politiskt Korrekt och sändes alltså på nyheterna med ett stort inslag.


Det är konstigt, men när något galet görs av invandrare och Muslimer då tigs det ofta om det i massmedia. Vi Svenskar får ju inte bli Rasistiska genom att vi får veta vad de gör.

Men när den tillrättalagda versionen görs, den som är PK. Då ska vi höra så att vi tror att allt bara är bra, de gör bara bra saker.

Sanningen är ju att Islam är en religion som är mot Judar. Islams mål är att alla ska bli Muslimer. Också Judarna. Och eftersom Judar är Judar och tänker fortsätta med det blir de förföljda.

Att Judarna skulle få Jerusalem så som det står i Bibeln vore en total katastrof för Islam. Då har ju Bibeln visast sig vara sann. Israels Gud är den riktige Guden, och Allah har misslyckats i sitt försök att stoppa Israels Gud.

Det här är orsaken till att striden om Jerusalem är så stor. Det är inte att Arabsidan egentligen bryr sig om Jerusalem. Det viktiga är att stoppa Israel. Att se till att Israel Gud blir en misslyckad Gud som inte kan ge sitt folk det han lovat.

Men Israel Gud kommer att lycks, Israel kommer att få sitt Jerusalem. Israel Gud är att lita på. Ja han är ju samme Gud som vi kristna har.

Och Islam vill ju också besegra Kristendomen. Och genom att se till att Israels Gud inte lyckades ge Israel Jerusalem så har Allah vunnit och då är Jesus heller inte det han lovat.

Det här med Jerusalem är en Ande kamp av otroliga mått. Nu står slutkampen. Och Jesus och Israels Gud kommer att vinna.

Tack Jesus att vi har dig som kommer att vinna. Du är med oss i denna sena tid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar