fredag 1 december 2017

Pek Pinne Politik
171201



Nu har vi snart fått ännu ett förbud. Allt enligt principen, när man inte kan bekämpa den verkliga brottsligheten då går man på de laglydiga med fler lagar.

Nu ska man förbjuda att hålla mobiltelefonen i handen när man kör bil. Därmed omöjliggör man för vanliga att svara i telefonen. Men de som har en fast montering. De kan fortfarande sitta där och fumla och trycka och ringa och surfa eller vad de nu gör utan begränsningar, och vara lika farliga som tidigare.

Det är inte klokt. Men det går helt i stil med alla andra lagar som ska göra livet omöjligt för oss vanliga som inget ont gör. Det är vi som ska bli brottslingar, fast vi idag sköter våra saker på ett säkert sätt.


Och det här det är ett led i att få bort fokus från allvarlig brottslighet. Vi blir ju alla brottslingar, för ingen klarar av att följa alla dessa pekpinnar som bara gör livet omöjligt.

Alla dess regler som tar ifrån oss möjligheten att göra det vi själva ser är rätt. Att göra sakerna på ett rimligt och säkert sätt efter eget huvud.

Nej dessa översittare som nu sitter i ledningen ska ha sina pekpinnar och styra allt i detalj.

Och snart har vi väl övervakningskameror på vägarna också som kollar om någon skulle hålla en mobil i handen. Och då får man hem böteslappen direkt.

Jesus hjälp oss i detta galna samhälle!! Låt oss får ditt samhälle med sanning och frihet.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar